Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hlymms canım sana özel mesaj gönderdim bakar mısın? bir adres verdim buradan veriliyor mu bilmiyorumda ondan

beryal cnm benı hemen hamıs lıstesıne ekle lutfen son adet tarıhım 8 mart cnm
kızlar ayagımı surtuyorum hadı arkamdan hepınızı beklıyorum

hlymms ahh canımm okadar çok sevindimki anlatamam vallaha allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel yaa bizede dua et ne olur

herkes nasıl bakyimm benide halaya alın ama ortalara bi yere çünkü ben bimeyrumm

beryal cnm benı hemen hamıs lıstesıne ekle lutfen son adet tarıhım 8 mart cnm
kızlar ayagımı surtuyorum hadı arkamdan hepınızı beklıyorum

gelsin hemen eder şekercim işte olmasam nerdeyse ağlıyacağım ya hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:teytey::teytey::dance::dance:

hlymms canım sana özel mesaj gönderdim bakar mısın? bir adres verdim buradan veriliyor mu bilmiyorumda ondan

tamam cnm

hlymms ahh canımm okadar çok sevindimki anlatamam vallaha allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel yaa bizede dua et ne olur

Allah razı olsun cnm darısı basınıza ıns

sumos hg canım...darısı en yakın zamanda sizlerin,tüm arkadaşlarımın başına inşallah:Saruboceq:

hlymms sanırım hemşeriyiz çoook ama çok sevindim canım yaaaaa.Allah hepimize nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…