ıns cnm ıns
Arkadaşlar slm:)
Bende tebrik ederim hamile arkadaşı.Darısı bizlerin başına .
yeni girdim lütfen yardım edin
canlarım hoşgeldiniz nasılsınız bakalım .tekecen ne oldu tatlım yardım edeceğimiz birşey varsa hazırız.günaydın hanımlar
günaydın biraz geç oldu amagünaydın hakcam,belenayım,yadelim ,vildanım,beryalim,okyanusum,saram,tatlıbebeğim,hlyyms,rufeydaserram,pinkrosem,smhsmham,escalesim,huzeyfem,benbilirim,maatım,osmaniyem,dolunayesram hepinize günaydınlarrrrrrrŞenizŞenizŞeniz
sanada şeker hatta tünaydın .GÜnaydıınnnnn))))))
selam toprağım nasılsınslm kızlar nbr bebiş falan haberleri varmı acaba
hehehhhhh ben demiştim hamilesin diye yaşasın nohutuma kardeş geliyoooohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytbenımde bebısım olacak Rabbımın ıznıyle
darısı hepınızın basına
aramıza hg cnm cok sagol darısı basınıza ıns
gule gule hakcacım
cnm kac haftalık bılmıyorum son adet tarıhım 8 mart eger ona gore hesaplanıyosa 1 aylık oluyo
kızlar halayı kurun
ben aksam yaptım testı bu defa daha belırgındı cızgı sonra acılden gıttım kan testı yaptırmak ıcın tanıdık dr vardı onun sayesınde yaptırdım sonuc 193.56
hamıleyııııııııııııııııııımmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaar
hamılllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vıldan nılufer hg cnm coook sagolun kızlar dua edıyorum sızlerın ıcın ıns en yakın zamanda bu mutlulugu sızde yasarsınız
hg beryal yaa abbı yada abla oluyo senın nohut
oylemı cnm sevındım bursa nın adınıda kurtardık hadı bursalılar
AYY İŞALLAHHH .....BURSA ZİNCİRİNİ KIRDIN YAA KIZZZZ ŞİMDİ BİZEDE GELİR SIRA:lepi:
HANGİ DOKTORA GİTTİN CANIMCIM ZÜBEYDEYEMİ????
12 ARALIKTA İŞALLAHHH SAĞLIKLA BEBEİŞİNE KAVUŞURSUN CANIMCIMM...
evet bizimki büyük olacak 3 ay var araladında .bakalım kısmet cinsiyeti 1 ay sonra belli olcak kısmetse.Şeniz
canım tebrikler hayırlı ve sağlıklı olur hayırlısıyla kucağına alırsın inşş :teytey::teytey::teytey:superrr ıyız cnm hadı halaya ben bırazcık hamıleyımdeeeee onu kutluyoz
hoşbuldum canım :dance::dance:güle güle sumoş
hg pınk rose
evet bizimki büyük olacak 3 ay var araladında .bakalım kısmet cinsiyeti 1 ay sonra belli olcak kısmetse.Şeniz
AYY İŞALLAHHH .....BURSA ZİNCİRİNİ KIRDIN YAA KIZZZZ ŞİMDİ BİZEDE GELİR SIRA:lepi:
HANGİ DOKTORA GİTTİN CANIMCIM ZÜBEYDEYEMİ????
12 ARALIKTA İŞALLAHHH SAĞLIKLA BEBEİŞİNE KAVUŞURSUN CANIMCIMM...
canım son adetinin ilk günü önemli son adetinin ilk günü ne tarih ver bana ...beryal cnm benı hemen hamıs lıstesıne ekle lutfen son adet tarıhım 8 mart cnm
kızlar ayagımı surtuyorum hadı arkamdan hepınızı beklıyorum
evet ya sara nerdesin hep halay başımız o olurdu .ösledim cadıyı.sara bana öğretiyordu anacım gel kız senide benim yanıma alayım bende aradayım nasıl olsa :teytey::teytey::teytey::teytey:
canım beloşum nasılsıntebrik ederim canım bir hamiş daha maşallah süphanallah allahım hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah bende katılayım halaya bari:teytey::teytey::teytey:
hg beryal yaa abbı yada abla oluyo senın nohut
canım tebrikler hayırlı ve sağlıklı olur hayırlısıyla kucağına alırsın inşş :teytey::teytey::teytey:
hoşbuldum canım :dance::dance:
ay ne güzel topik canlanmaya başladı çok şükür..doğaldı bu hamilelik dimi canım aşılama değildi..
umarım bizde bu zincirin devamını getiririz ne dersin ?kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
şekerim benimkini mi sordun ? benimkini sorduysan ben çatlatma iğnesi OVITRELLE ile hamile kaldım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?