Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

pınk rose cnm ben bu at klomen kullandım sonrada catlatma ıgnesı vurundum ovıtrelle

beryal bı arkadas sormus sanırım ovıtrellenın fıyatını gecmıste okudumda ben 9 -10 tl ye almıstım kolayda buldum

beryal bı arkadas sormus sanırım ovıtrellenın fıyatını gecmıste okudumda ben 9 -10 tl ye almıstım kolayda buldum

YANLIŞLIK VAR SANIRIM BEN 80 TL YE ALDIM 3 AY ÖNCE .AMA ŞÖYLE BİRŞEY BELKİ ML FARKI VARDIR.BENİM KULLANDIĞIM KOLAY BULUNMUYO VE 80 TL . FİYATI.

slm kızlarr hlymms çok sevindim allah tamamına erdirsin allah burdaki dileyen isteyen her arkadasımıza nasip etsin valla çok sevindim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

cok sagol cnm ıns senınde bebıs yoldadır

bende hamile kalmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyo aşılama tedavisine başladım ilk aşılama yapıldı sonucu ayın 15inde alıcam ama çok korkuyorum

cok sagol cnm ıns senınde bebıs yoldadır

canım sen haftaya doktrora git erken gitme çünkü kese görünmüyo boşuna muayne parası verme bence.şimdi dikkatli ol ağır kaldırma .yat dinlen hep .bol bol su iç.süt iç.taze sebze ve meyve.yumurta peynir yoğurt tavuk ceviz ve taze sıkılmış portakal suyu iç hergün bir bardk folik asit alman çok önemli.canımm:CüvCüv:

belkı olabılır cnm senın ssk varmıydı

canım ben parayla aldım yani karneye falan yazılmadı özele gidiyorum ya özelin anlaşması yok ssk yla falan mecbur kendim ücretli aldım .ama ssk ödüyomu hiç bilmiyorum walla.fiyatı 80 tl.

inanın bazı insanlar hani bebek yokmu diye sorduklarında gözlerim dolup dolup gidiyo çok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…