Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ben parayla aldım yani karneye falan yazılmadı özele gidiyorum ya özelin anlaşması yok ssk yla falan mecbur kendim ücretli aldım .ama ssk ödüyomu hiç bilmiyorum walla.fiyatı 80 tl.

ama artık ozel hastaneler ssk lılara bakıyo ama sen muayenehanesıne gıttıysen onu bılemem
ben ozel hastaneye gıttım dr yazdı ıste ıgneyı sonra hemsıre ıgne ıcın rapor hazırladı bana ssk nomaramı falan ıstedı bunun ıcın sonra ben o raporla gıttttım eczaneye pahalı dıye beklıyodum bende aczacı 9-10 cıvarında bı rakam soyleyınce acıkcası bende sasırdım ole yanı cnm sanırım ssk karsıladı

inş canım halen beklemedeyim hayırlısı canım bu arada eşine süprizini yaptınmı nasıldı eşin ne tepki verdi

aksam o evde yoktu ben hastaneye bı arkadasımla gıttım test ıcın sonucu ogrenınce bır demet cıcek aldım uzerınede notu yazdım oturma odasına koydum cıcegı gorunse sasırdı notu okudu saskın bı sekılde sarıldı falan bole yanı
bı debana dıyokı oksurmek yok cok gulmek yok yanı sarsıpta bebegı durmeyeyım dıye ole dıyo bana aayyy cok komık yaaaa

meraba kızlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın
evet canım sen ssk dn almışsın ben özele gidiyom ssk anlaşması yok o yüzden ücreti ödeyip alıyos.mecbur.
beryalcim sen nasılsın nohutumuz nasıl

iyiyiz canım nohutumda iyi teyzesi 2 li testimiz oldu haftaya sonucu alcaz .1 ay sonrada inşallah cinsiyeti belli olacak .

canım çok güzel birşey sende dikkat et kendine tabi şimdi korkudan ödü kopuyodur eşinin inş herhangi bi risk yokturda güzelce bi hamilelik geçirirsin sorunsuz bana dua et canım :1hug: allah nazardan saklasın canım

TARİH : 09.04.2009 SAAT : 12:50

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.nilüfer79
12.pinkrose
13. yeb2004
14.sumos23
15.benbilirim
16.dyd
17.kurnaz
18.sessizdeniz
19.alin
20.yadel
21.ezgicik
22.eylull
23.pingu................... aramıza hg canım
24.funda41 ...............aramıza hg canım
25.selra
26.huzeyfe
27.smhsmh
28.yosun2003
29.orays
30.butha...............aramıza hg canım
31.ozle_mm..........aramıza hg canım
32.ESCALES:......aramıza hoş geldin
33.bilgen35..........aramıza hg
34.tatl : ...............aramıza hg
35.SivriBiber: ........aramıza hg
36.NAZ87 : ..........aramıza hg
37.melike25:
38.burcinn:
39.hayrun:
40.meryem82.
41.zahidem:
42.triyandafil:
43.Eski_dünya:.........aramıza hg
44.umutlu16:.............aramıza hg
45.ekince:
46.gaye: .................hg aramıza
47.ceylanmelek: .....hg aramıza
48:srncr : ...............hg aramıza
49:daisy24: ............hg aramıza
50.34nesli: .............hg aramıza
51.vildan83: ............hg aramıza
52.bengl :...............hg aramıza
53.&ayla&:.............hgaramıza
54.cesica:..............hg aramıza
55.mavi_gozlu:.......hg aramıza
56.ebrar42: ...........hg aramıza
57.osmaniye80:
58.fransiyum:
59.ALARA1983:
60.muhasebe22:
61.angel_eda:
62.talyaa:
63.ktg:
64.belenay:
65.datlum:
66.zeyn77:
67.yagmur2009:
68.windy:
69.sevgii:)
70.niran77:
71.yldz:
72.iklimtuana:
73.tekecen:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU LÜTFEN İSMİ OLMAYANLAR BİLDİRSİN

sagol cnm ıns sende suprız yaparsın dualarım sızınle

ben hamıle kalırsam sole yaparım sole beslenırım dıyodum ama sımdı hepsını unuttum saskın saskın dolanıyorum ne yıcem bılemıyorum

ben hamıle kalırsam sole yaparım sole beslenırım dıyodum ama sımdı hepsını unuttum saskın saskın dolanıyorum ne yıcem bılemıyorum

canım dr gittiğinde sorarsın nasıl beslenmeliyim neler tüketmeliyim die o sana yardımcı olur şimdi biz burdan sana sunu yap bunu yap dersek olmaz nie olmaz herkesin bunyesi bir olmuyo canım belki bizim deiğimiz sana iyi gelmicek o yüzden en iyisi dr sor böle soruları canım

hlyms kız hamılemısın ohh ne güsel tek tek gidiyr herkes bir ben kalacam hayırlı olsun cnmmmm
sen tedavımı oluyrdunnn .
kızalr benım yara cıktı off ya bır bu eksıktı benım bu ayda gitti

beryalcim bana küsmüsün canım hiç slm vermedin senağlama

selam cnm.... yok kıs yok yoğunluktan atlıyo bazen göremiyo o kimseye kırılmaz küsmez melek gibi kalbi var demi beryal.....yalaka smileysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar gunaydın dun anıden cıktım gecmişi okusamda bulamam selam herkese napıyorsunuz

hg benbilirim cnm nabera.s.

kızlar ablam gelecek birazdan ben fazla yazamıycam görüşürüz akşama inşallah:lepi:

hlyms kız hamılemısın ohh ne güsel tek tek gidiyr herkes bir ben kalacam hayırlı olsun cnmmmm
sen tedavımı oluyrdunnn .
kızalr benım yara cıktı off ya bır bu eksıktı benım bu ayda gitti

evet cnm hamıleyıııım ama ben bıle ınanamıyorum degıl anlatmak yasaması bıle muhtesem bısey yaaa ıns tez zaman da sızınde bebıslerınız olur
cok gecmıs olsun cnm sana senınde bıgun bebısın olacak ıns ama umutsuz olma sakın

teşekkür ederim iyiyim ben de saol sizler sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…