canım ben parayla aldım yani karneye falan yazılmadı özele gidiyorum ya özelin anlaşması yok ssk yla falan mecbur kendim ücretli aldım .ama ssk ödüyomu hiç bilmiyorum walla.fiyatı 80 tl.
inş canım halen beklemedeyim hayırlısı canım bu arada eşine süprizini yaptınmı nasıldı eşin ne tepki verdi
meraba kızlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsınmeraba kızlar nasılsınız
evet canım sen ssk dn almışsın ben özele gidiyom ssk anlaşması yok o yüzden ücreti ödeyip alıyos.mecbur.ama artık ozel hastaneler ssk lılara bakıyo ama sen muayenehanesıne gıttıysen onu bılemem
ben ozel hastaneye gıttım dr yazdı ıste ıgneyı sonra hemsıre ıgne ıcın rapor hazırladı bana ssk nomaramı falan ıstedı bunun ıcın sonra ben o raporla gıttttım eczaneye pahalı dıye beklıyodum bende aczacı 9-10 cıvarında bı rakam soyleyınce acıkcası bende sasırdım ole yanı cnm sanırım ssk karsıladı
beryalcim sen nasılsın nohutumuz nasıl
aksam o evde yoktu ben hastaneye bı arkadasımla gıttım test ıcın sonucu ogrenınce bır demet cıcek aldım uzerınede notu yazdım oturma odasına koydum cıcegı gorunse sasırdı notu okudu saskın bı sekılde sarıldı falan bole yanı
bı debana dıyokı oksurmek yok cok gulmek yok yanı sarsıpta bebegı durmeyeyım dıye ole dıyo bana aayyy cok komık yaaaa
canım çok güzel birşey sende dikkat et kendine tabi şimdi korkudan ödü kopuyodur eşinin inş herhangi bi risk yokturda güzelce bi hamilelik geçirirsin sorunsuz bana dua et canım :1hug:allah nazardan saklasın canım
ben hamıle kalırsam sole yaparım sole beslenırım dıyodum ama sımdı hepsını unuttum saskın saskın dolanıyorum ne yıcem bılemıyorum
beryalcim bana küsmüsün canım hiç slm vermedin senağlama
kızlar gunaydın dun anıden cıktım gecmişi okusamda bulamam selam herkese napıyorsunuz
hg cnm ovıtrellenın fıyarını soran sendın sanırım cnm bızde beryalle onu konusuyoduk oncekı ve bu sayfayı okusan bılgı edınırsın cnm
hlyms kız hamılemısın ohh ne güsel tek tek gidiyr herkes bir ben kalacam hayırlı olsun cnmmmm
sen tedavımı oluyrdunnn .
kızalr benım yara cıktı off ya bır bu eksıktı benım bu ayda gitti
iyiyiz canım sen nasılsın
evet canım sen ssk dn almışsın ben özele gidiyom ssk anlaşması yok o yüzden ücreti ödeyip alıyos.mecbur.
iyiyiz canım nohutumda iyi teyzesi 2 li testimiz oldu haftaya sonucu alcaz .1 ay sonrada inşallah cinsiyeti belli olacak .
vildangel canım seni ne zamandır görmüyom hayırdır nie gelmiyon topiğe canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?