evet canımcım hava güzel ya millet dışarı attı herhalde kendini :dance:
senden nbr canım :1hug:
Ben de geldim kızlar
evet canım bende bursadan kaydirigubbakcemile5
buarada ben seni hatırlayamaadım canım sende aramıza yeni transfer oldun galibasırnaşık şey
hoşgelsiniz kızlar mavi _gözlü nbr nasıl gidiyor şekercim
mavigözlü naber kıs insan banada hoşgeldin der saklandın görmedim mi sandın :mymeka:
bende temizlik yapayım diyom biraz ya mutfak dolabını falan komple boşaltmam lazım ortalığı toptan siliyim süpüreyim diyom ama burdan kopabilirsem tabi sırnaşık şeyhiç deme gitsin çalışmasam varya çıkar dışarıda yürüyüş yapardım geçen cumartesi sınava gittiğimdede hava güzeldi valla sınavdan sonra bayağa yürüyüş yaptım eşimle birlikte kemeraltına falan gittik gezdik ya ben gezmeyi çok seviyorum ama varya ha bire içeriye tıkalı kaldım
evet canım giriş tarihin benden önce belli ondan dedim acaba başka topiğe takılıyodu şimdide çocuk düşünmeye başlayınca buraya geldin sandımEvet yeni sayılırım.Aslında çok uzun zamandır siteye giriyorum ama foruma yeni yazmaya başladım.....
iyi ne olsun can cağızım inşallah sende bize bebiş haberleri verirsin şekercimiyi gidiyo canım hala beklemedeyim ben sen nasılsın :1hug:
bende temizlik yapayım diyom biraz ya mutfak dolabını falan komple boşaltmam lazım ortalığı toptan siliyim süpüreyim diyom ama burdan kopabilirsem tabi sırnaşık şey
canikom 20 farklı kişiye vermen lazım yoksa hep aynı kişilere veremiyonya kısslar ben bugun rep veremiyom neden ki başka msjları değerlendirmeniz gerekiyo dio
iyi ne olsun can cağızım inşallah sende bize bebiş haberleri verirsin şekercim
insan kopamıyor valla ben nasıl işe geldiğimi ve zamanın nasıl geçtiğini iyice anlayamaz oldum valla :1hug:
test yapıp yapmamakta tereddüt ediyom yapsam bi türlü yapmasam bi türlü off üç gün oldu daha ama neyse beklicem başka carem yokk
canım ben sana dün verdim galiba biraz dolanayım sonra yine veririm ama bende isterim hee ona göre kaydirigubbakcemileanacım ben bugün vermedim galiba sanırsam ama ben size veremiyorum ama ya hadi siz banada vermeye çalışın
anacım ben bugün vermedim galiba sanırsam ama ben size veremiyorum ama ya hadi siz banada vermeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?