Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet canımcım hava güzel ya millet dışarı attı herhalde kendini :dance:
senden nbr canım :1hug:

hiç deme gitsin çalışmasam varya çıkar dışarıda yürüyüş yapardım geçen cumartesi sınava gittiğimdede hava güzeldi valla sınavdan sonra bayağa yürüyüş yaptım eşimle birlikte kemeraltına falan gittik gezdik ya ben gezmeyi çok seviyorum ama varya ha bire içeriye tıkalı kaldım

evet canım bende bursadan kaydirigubbakcemile5
buarada ben seni hatırlayamaadım canım sende aramıza yeni transfer oldun galibasırnaşık şey

Evet yeni sayılırım.Aslında çok uzun zamandır siteye giriyorum ama foruma yeni yazmaya başladım.....

mavigözlü naber kıs insan banada hoşgeldin der saklandın görmedim mi sandın :mymeka:

bende temizlik yapayım diyom biraz ya mutfak dolabını falan komple boşaltmam lazım ortalığı toptan siliyim süpüreyim diyom ama burdan kopabilirsem tabi sırnaşık şey

Evet yeni sayılırım.Aslında çok uzun zamandır siteye giriyorum ama foruma yeni yazmaya başladım.....
evet canım giriş tarihin benden önce belli ondan dedim acaba başka topiğe takılıyodu şimdide çocuk düşünmeye başlayınca buraya geldin sandım
niye daha önce yazmadınki canım çok eğlenceli burası ama hala geç kalmadın eğlence devam ediyo hep birlikte stres atıyoz burda :sm_cool:

iyi gidiyo canım hala beklemedeyim ben sen nasılsın :1hug:
iyi ne olsun can cağızım inşallah sende bize bebiş haberleri verirsin şekercim
bende temizlik yapayım diyom biraz ya mutfak dolabını falan komple boşaltmam lazım ortalığı toptan siliyim süpüreyim diyom ama burdan kopabilirsem tabi sırnaşık şey

insan kopamıyor valla ben nasıl işe geldiğimi ve zamanın nasıl geçtiğini iyice anlayamaz oldum valla :1hug:

iyi ne olsun can cağızım inşallah sende bize bebiş haberleri verirsin şekercim

insan kopamıyor valla ben nasıl işe geldiğimi ve zamanın nasıl geçtiğini iyice anlayamaz oldum valla :1hug:

test yapıp yapmamakta tereddüt ediyom yapsam bi türlü yapmasam bi türlü off üç gün oldu daha ama neyse beklicem başka carem yokk

anacım ben bugün vermedim galiba sanırsam ama ben size veremiyorum ama ya hadi siz banada vermeye çalışın

anacım ben bugün vermedim galiba sanırsam ama ben size veremiyorum ama ya hadi siz banada vermeye çalışın

canım bende veremiyom zaten tam öğrenemnedim bu kişiye vermeniz için başka msjları değerlendirmeniz gerekiyo dio anlamadım gerci tam bilmiyom nasıl yapcamı hiç yorum yazmadan verirdim ve bu yorum nere yazılıyo bilmiyom ki anacaım bilsem vercemmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…