Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende iyiyim canım şimdilik bi yaramazlık tok beklemekten başka yapacak bişeyim yopk bende bekliyom işte hafta sonu bi olsa biran önce pazartsi test yapmayı düşünüyom olmazsam eğerkii

önemsememeye çalış dicem nasıl yapılıyosa önemsememek bende başaramadım daha ama bak stesten prolaktin fırlamış bende bu ay çok üzüldüm daha önce normaldi çünkü bu ay da boşa gittisenağlamasenağlamasenağlama

Aslında evet çocuk düşünmeye başladım ama korkuyorum bir aksilik çıkacak bebeğim olmayacak diye.Çünkü bende adet düzensizliği var gerçi doktorlara göre hiçbir şeyim yok ama sırf bu düzensizlikten ötürü olmaz diye korkuyorum açıkcası.Burda sizler sayesinde çok bilgilendim,paylaşım yapmak güzel a.s

sağol maviş:)))
ya iyiydim takı salı doktora gidene kadar yarım santım yaram varmıs((

salı teste sonucu cıkıcak ona göre gerek varmı yokmu ilaca yada neye gerek varsa söluıcek ama ben eve dönecegım kadın ıyıdı ya ( ya bilğiniz varmı.ama kadın aban dedıkıs enın hamıle kalman gereklı küçük ama bazen bu engel olabilir carpan spremler öelebilir dedı bakalım simir testını9n sonucuna göre bellı olucak ne olcagı:) kardesım götürdü doktoara gitmek aklımda değildı sağolsun

takma kafanı dezy cim sen kafayı takınca sorun varsa düzelecekmi yok allah hayırlısını versin canım herkese

tamam işte onunda sebebini söyledim ya bende sana demekki bana vermişsin benden sonrada 20 kişiyi tamamlamamışsın ondan öyle diyo yani tekrar bana verebilmen için değişik birkaç kişiye daha ver nezamanki bana vermek istediğinde o yazı çıkmazsa 20 kişi dolmuş demektir yoksa hep çıkar
alındın mı anlamadım valla ben yardımcı olmaya çalıştım yinede anlattım :1closedeyes:

düşünmeyeceğim canım bu hafta doluyum zaten halam ameliyat oldu ona gidicem haftasonu kafamda başka seyler olcak yani dedemde geliyomus aklım başka yerlerde anlıyacagın canım ben dr gitcem troid bezleri için tahlil istiyom yüksek olabilir die ablamınki yüksekti zayıf olanlarda sık oluyomus galiba öle bişi duydum iş pazatsiye kalıyo iğnemde var bu hafta aylık iğne vuruluyom romatizma için onu vurulmadan belki hastanede tes yaptırırım hayırlısı bakalım

dılnur ve rufeyda a.s. napıyrsunuz cok dertlıyım yaralıyım ya canım sıkkın

heee sanki biz çok iyiyiz dimi-tatlicadiarzu-
aman canım ya herkesinki birbirinden beter burda dertlerimizi paylaşıyoruz dimi ama
bak benimde prolaktin yükselmiş dün hormon sonuçlarımı aldım
o kadar çok üzüldüm ki aklımdan bile geçmezdi böle bişi olacagı
ama insanın aklına gelmeyen başına geliyo sabredicez napalım başka çaremiz yokkisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende de var canım bu düzensizlik onun için gitmiştim bende doktora yumurtlama olmuyormuş bende de şimdi hap kullanıyorum bakalım işe yarayacakmı

ne alınacam anacım sen bana ben sana aynı seyi anlatmaya calıştık olay bu canım alınmadım kıss üzme kendini

İnşallah canımcım....Zaten artık bıraktım kendi haline :bbo:

ha şöyle rahat ol şekercim takma kafanı herşeye olursa olur de takma valla allah verdimi veriyor zamanının ondan başkasıda bilmiyor o yüzden sal kendini akan zamana valla hayat gelip geçiyora.s.a.s.

ayy yaşasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
şeytanın bacagını kırdın canım benim bak şimdi büütün bursalılar nasıl geliyor gümbür gümbürrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…