- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
bende iyiyim canım şimdilik bi yaramazlık tok beklemekten başka yapacak bişeyim yopk bende bekliyom işte hafta sonu bi olsa biran önce pazartsi test yapmayı düşünüyom olmazsam eğerkii
evet canım giriş tarihin benden önce belli ondan dedim acaba başka topiğe takılıyodu şimdide çocuk düşünmeye başlayınca buraya geldin sandım
niye daha önce yazmadınki canım çok eğlenceli burası ama hala geç kalmadın eğlence devam ediyo hep birlikte stres atıyoz burda :sm_cool:
Aslında evet çocuk düşünmeye başladım ama korkuyorum bir aksilik çıkacak bebeğim olmayacak diye.Çünkü bende adet düzensizliği var gerçi doktorlara göre hiçbir şeyim yok ama sırf bu düzensizlikten ötürü olmaz diye korkuyorum açıkcası.Burda sizler sayesinde çok bilgilendim,paylaşım yapmak güzel a.s
tamam işte onunda sebebini söyledim ya bende sana demekki bana vermişsin benden sonrada 20 kişiyi tamamlamamışsın ondan öyle diyo yani tekrar bana verebilmen için değişik birkaç kişiye daha ver nezamanki bana vermek istediğinde o yazı çıkmazsa 20 kişi dolmuş demektir yoksa hep çıkariyide bana öle sey cıkmıyo anacım aa anlamıyonmu sen beni olmuyo mesela dilnur adlı kullanıcıya vermek için diğer msjlarıda değerlendirmeniz gerekiyo die yazı çıkıyo diyom anaaa anlatabildimmi şindi :mymeka: o kadarını anladım canım ben başka bişi anlatmaya çalışıyom
slm kızlar nasılsınız bende tahlil yaptırdım sonucu yarın alıcammirmirmirmir
önemsememeye çalış dicem nasıl yapılıyosa önemsememek bende başaramadım daha ama bak stesten prolaktin fırlamış bende bu ay çok üzüldüm daha önce normaldi çünkü bu ay da boşa gittisenağlamasenağlamasenağlama
dılnur ve rufeyda a.s. napıyrsunuz cok dertlıyım yaralıyım ya canım sıkkın
benimki ama bir kerede 4 puan veriyo şekerin yani sen 4 tane verene kadar ben sana bir kerede 4 puan veriyom onuda biliyon mu süprizzzzzsenin repin beninkinden daha çok sırnaşık şey sen bana verr
bende de var canım bu düzensizlik onun için gitmiştim bende doktora yumurtlama olmuyormuş bende de şimdi hap kullanıyorum bakalım işe yarayacakmıAslında evet çocuk düşünmeye başladım ama korkuyorum bir aksilik çıkacak bebeğim olmayacak diye.Çünkü bende adet düzensizliği var gerçi doktorlara göre hiçbir şeyim yok ama sırf bu düzensizlikten ötürü olmaz diye korkuyorum açıkcası.Burda sizler sayesinde çok bilgilendim,paylaşım yapmak güzel a.s
tamam işte onunda sebebini söyledim ya bende sana demekki bana vermişsin benden sonrada 20 kişiyi tamamlamamışsın ondan öyle diyo yani tekrar bana verebilmen için değişik birkaç kişiye daha ver nezamanki bana vermek istediğinde o yazı çıkmazsa 20 kişi dolmuş demektir yoksa hep çıkar
alındın mı anlamadım valla ben yardımcı olmaya çalıştım yinede anlattım :1closedeyes:
niye üzülüyon canım canım ya napalım düzelirsin merak etme sen moralini sağlam tut yapma böyle :teselli:dılnur ve rufeyda a.s. napıyrsunuz cok dertlıyım yaralıyım ya canım sıkkın
takma kafanı dezy cim sen kafayı takınca sorun varsa düzelecekmi yok allah hayırlısını versin canım herkese
benimki ama bir kerede 4 puan veriyo şekerin yani sen 4 tane verene kadar ben sana bir kerede 4 puan veriyom onuda biliyon mu süprizzzzz
hoşgeldin canım yarın hayırlı haberi alırız inşallah :CüvCüv:slm kızlar nasılsınız bende tahlil yaptırdım sonucu yarın alıcammirmirmirmir
İnşallah canımcım....Zaten artık bıraktım kendi haline :bbo:
kızlar halayı kurun
ben aksam yaptım testı bu defa daha belırgındı cızgı sonra acılden gıttım kan testı yaptırmak ıcın tanıdık dr vardı onun sayesınde yaptırdım sonuc 193.56
hamıleyııııııııııııııııııımmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaar
hamılllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?