Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ben sana dün verdim galiba biraz dolanayım sonra yine veririm ama bende isterim hee ona göre kaydirigubbakcemile

iki gündür kimseye veremeiyom zaten anlamdım nasıl yapılıyo nerden veriliyo yorum nere yazılıyo bana tekrar anlat ben 20 tane verdiğimi sanmıyom yani 20 kişiye daha olmamıstır belki 20 ama anlamadım işte

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza 2 yıllık evliyim geçen sene düşük yaptım yaklaşık 7-8 aydır hamile kalmak istiyorum ama istediğim için heralde olmuyo :) önceki hiç planda yokken olmuştu napmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar

kız ben sana diyom ya beni dinlemiyon mu :mymeka:
bak canım teraziyi tıkladın ya bir pencere açılıyo işte açılan pencerede zaten yorum yapılan yer sen direkt oraya yaz bişey yapmana gerek yok tamam de yorumunda gelir puanında :dance:

Aramıza hoşgeldin canım geçmiş olsun peki hiç doktora gittin mi sorunun neymiş :uhm:

iyide bana öle sey cıkmıyo anacım aa anlamıyonmu sen beni olmuyo mesela dilnur adlı kullanıcıya vermek için diğer msjlarıda değerlendirmeniz gerekiyo die yazı çıkıyo diyom anaaa anlatabildimmi şindi :mymeka: o kadarını anladım canım ben başka bişi anlatmaya çalışıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…