canım ben sana dün verdim galiba biraz dolanayım sonra yine veririm ama bende isterim hee ona göre kaydirigubbakcemile
selam kızlar..........
test yap canım hiç değilse olmasan bile rahatlarsın diycem ama tabi sen bilirsin üzülmeide istemem valla
h.g. canımcım nasılsın
kız ben sana diyom ya beni dinlemiyon mu :mymeka:canım bende veremiyom zaten tam öğrenemnedim bu kişiye vermeniz için başka msjları değerlendirmeniz gerekiyo dio anlamadım gerci tam bilmiyom nasıl yapcamı hiç yorum yazmadan verirdim ve bu yorum nere yazılıyo bilmiyom ki anacaım bilsem vercemmde
Aramıza hoşgeldin canım geçmiş olsun peki hiç doktora gittin mi sorunun neymiş :uhm:arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza 2 yıllık evliyim geçen sene düşük yaptım yaklaşık 7-8 aydır hamile kalmak istiyorum ama istediğim için heralde olmuyo :) önceki hiç planda yokken olmuştu napmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar
hoşgeldin canım Şenizslm kızlar nbr sınız
rufeydecim hoşgeldin canım sana verdim rep gördün mü Şeniz
slm kızlar nbr sınız
kız ben sana diyom ya beni dinlemiyon mu :mymeka:
bak canım teraziyi tıkladın ya bir pencere açılıyo işte açılan pencerede zaten yorum yapılan yer sen direkt oraya yaz bişey yapmana gerek yok tamam de yorumunda gelir puanında :dance:
hb.. canım iyi sayılırım sen nasılsın?
ya 20 kişiyi tamamlamadın yada arka arkaya fazla rep verincede böyle oluyo ya biraz istirahat et ondan sonra denersin olur canım sırnaşık şeyhb.. canım sagol teşekkür ederim bende vercem ama nedense veremiyom ya-tatlicadiarzu-
ya 20 kişiyi tamamlamadın yada arka arkaya fazla rep verincede böyle oluyo ya biraz istirahat et ondan sonra denersin olur canım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?