Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende de var canım bu düzensizlik onun için gitmiştim bende doktora yumurtlama olmuyormuş bende de şimdi hap kullanıyorum bakalım işe yarayacakmı

Ben ilk adet olamay başladığımdan beri düzensiz çok ilaç aldım.İlaç alınca düzenlide bırakınca yine aynı.Bitkisel tablet ve otları deniyorum şimdi.Birazda onları deneyip tekrar doktora gidicem.Bende artık ilaçsız,otsuz,çaysız adet görmek istiyorum :1no2:

anacım onu nerden görüyorsunuz ula banada versenize rep sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım kimin puanı fazlaysa onun repi daha fazla puan ediyo yani benimki puanımdan dolayı 4 puan değerinde yani ben sana 1 değil 4 puan rep vermiş oluyom oyüzden biribirimize hep verelimki değerlensin repler malum ekonomik krizdeyiz sırnaşık şey
buarada ben sana hep verdim buzaman kadar sen vermesen bile a.s
oyüzden yine vercem 20 kişiyi tamamlayamadım daha :1hug:

ha şöyle rahat ol şekercim takma kafanı herşeye olursa olur de takma valla allah verdimi veriyor zamanının ondan başkasıda bilmiyor o yüzden sal kendini akan zamana valla hayat gelip geçiyora.s.a.s.

Teşekkür ederim canım benim iyi geldiniz valla bana.Keşke daha önce paylaşıma başlasaymışım :dance:

:teytey::teytey::teytey::hooray::teytey::teytey::hooray::hooray::dance::dance:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yapma yaw aynısımı oluyo :1shok:
ben daha yeni kullanmaya başladım progestan bakalım inşallah işe yarar yafisfisfis

:teytey::teytey::teytey::hooray::teytey::teytey::hooray::hooray::dance::dance:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hadi kızlar akşama kadar kutlayalım bu haberi hadiyin halaya
bir anda moralim düzeldi çok sevindim yaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben cıkıyom kızzlarr hadi allaha emanet olun sağlıcakla kalın kendinize çok çok iyi bakın öptüm hepinizi

hadi kızlar akşama kadar kutlayalım bu haberi hadiyin halaya
bir anda moralim düzeldi çok sevindim yaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bende geldim en başta ben varımm yerimi vermem kimseye sara olsa ona verirdim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bursalılar coştu galiba bende geldim kızlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sositosositosositosositosositosositosositososito

anacım vermeye çalışıyorum olmuyor gülüm teraziye basıyorum ekrana yazı çıkıyor o yüznde şekercim yani pinti olduğumdan değil yani

yapma yaw aynısımı oluyo :1shok:
ben daha yeni kullanmaya başladım progestan bakalım inşallah işe yarar yafisfisfis

Sanırım aynı sorun bütün doktorlar psikolojik diyorlar ama bakalım.Nisan sonuna doğru tekrar gidicem doktora çünkü temmuz gibi hamile kalmak istiyorum kısmet bakalım.Canım senin doktorun kim memnunmusun?

:dance::dance::dance:
bende geldim en başta ben varımm yerimi vermem kimseye sara olsa ona verirdim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

anacım bende aranıza gireyim kız mavi gözlü aç ellerini bende aranıza gircem ha tamam oldu valla allah allah bir sağ bir sol saranın dediği gibi azıda sallan oh oh yandan biraz da oynayalım valla :teytey::teytey::teytey:

bursalılar coştu galiba bende geldim kızlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sositosositosositosositosositosositosositososito

yokmu başka bursalı katılın hamiş halayına bizede bulaşsın kızlarrrrrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım ben halayı çok severim o yüzden en bası tercih ediyom hep ama sara için durum farklı onu basa kendimi ikinici sıraya koyrdım hadi bi saga bi sola ohh oh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

vallah hah şöyle neşemiz gelsin yerine keder keder nereye kadar yaw
eeee önce neşemiz sonra bebişlerimiz inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anacım vermeye çalışıyorum olmuyor gülüm teraziye basıyorum ekrana yazı çıkıyor o yüznde şekercim yani pinti olduğumdan değil yani

hangi yazı çıkıyor canım

--son 24 saat içinde normal olmayak kadar yorum yaptınız biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin

yada

--bu kullanıcıyı yeniden değerlendirmeniz için başka kullanıcıları değerlendirmeniz lazım

birincisiyse yarın verebilirsin yada gece

ikincisiyse tekrar bana vermek için 20 farklı kişiye vermen lazım yani yani 20 arkadaşın varsa hepsine verecen sonra yine baştan başlıcan öyle ben veriyom valla herkese tanıyım tanımıyım
mesajını beğendiğin veya sevdiğin herkese verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…