bende de var canım bu düzensizlik onun için gitmiştim bende doktora yumurtlama olmuyormuş bende de şimdi hap kullanıyorum bakalım işe yarayacakmı
canım kimin puanı fazlaysa onun repi daha fazla puan ediyo yani benimki puanımdan dolayı 4 puan değerinde yani ben sana 1 değil 4 puan rep vermiş oluyom oyüzden biribirimize hep verelimki değerlensin repler malum ekonomik krizdeyiz sırnaşık şeyanacım onu nerden görüyorsunuz ula banada versenize rep sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ha şöyle rahat ol şekercim takma kafanı herşeye olursa olur de takma valla allah verdimi veriyor zamanının ondan başkasıda bilmiyor o yüzden sal kendini akan zamana valla hayat gelip geçiyora.s.a.s.
ayy yaşasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
şeytanın bacagını kırdın canım benim bak şimdi büütün bursalılar nasıl geliyor gümbür gümbürrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yapma yaw aynısımı oluyo :1shok:Ben ilk adet olamay başladığımdan beri düzensiz çok ilaç aldım.İlaç alınca düzenlide bırakınca yine aynı.Bitkisel tablet ve otları deniyorum şimdi.Birazda onları deneyip tekrar doktora gidicem.Bende artık ilaçsız,otsuz,çaysız adet görmek istiyorum :1no2:
:teytey::teytey::teytey::hooray::teytey::teytey::hooray::hooray::dance::dance:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hadi kızlar akşama kadar kutlayalım bu haberi hadiyin halaya
bir anda moralim düzeldi çok sevindim yaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım kimin puanı fazlaysa onun repi daha fazla puan ediyo yani benimki puanımdan dolayı 4 puan değerinde yani ben sana 1 değil 4 puan rep vermiş oluyom oyüzden biribirimize hep verelimki değerlensin repler malum ekonomik krizdeyiz sırnaşık şey
buarada ben sana hep verdim buzaman kadar sen vermesen bile a.s
oyüzden yine vercem 20 kişiyi tamamlayamadım daha :1hug:
yapma yaw aynısımı oluyo :1shok:
ben daha yeni kullanmaya başladım progestan bakalım inşallah işe yarar yafisfisfis
bende geldim en başta ben varımm yerimi vermem kimseye sara olsa ona verirdim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bursalılar coştu galiba bende geldim kızlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sositosositosositosositosositosositosositososito
:dance::dance::dance:
anacım bende aranıza gireyim kız mavi gözlü aç ellerini bende aranıza gircem ha tamam oldu valla allah allah bir sağ bir sol saranın dediği gibi azıda sallan oh oh yandan biraz da oynayalım valla :teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance:
anacım bende aranıza gireyim kız mavi gözlü aç ellerini bende aranıza gircem ha tamam oldu valla allah allah bir sağ bir sol saranın dediği gibi azıda sallan oh oh yandan biraz da oynayalım valla :teytey::teytey::teytey:
ben cıkıyom kızzlarr hadi allaha emanet olun sağlıcakla kalın kendinize çok çok iyi bakın öptüm hepinizi
anacım vermeye çalışıyorum olmuyor gülüm teraziye basıyorum ekrana yazı çıkıyor o yüznde şekercim yani pinti olduğumdan değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?