Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

okyanus hoşgeldin nasılsın canım sen kayboldun iyice Şeniz

hepsini denedim onların annem benimle kalıyoda ne yaptıysak geçmiyo

irem çok güzel ya cennet bahçesi demek bildigim kadarıyla anlamı da hihoyyyt
inşallah canım ya çok dua et bebişinle beraber ki kişinin duası başka 1 kişinin duası başka olur dimihihoyyythihoyyyt
benimde prolaktinin yükselmiş bu ay düşer inşallah bi dahaki aya kaldı çalışmalar rtık hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrh arkadaslar ? galıba hepımız aynı sorun ıcın burdayız şuan hamıle olan varmı aramızda acaba

slm canım hoşgeldin aramıza evet var canım bir kaç hamilemiz ben bildiklerimi sayayım sana hakça,beryal,çitos birde yeni bugün haberini aldığımız hlymms var şekerim darısı bizlerin başına şekercim

yaa ölemıı neguzel bende yarın hasta olmam gerekıo ama olmak ıstemıorum ınternette gezerken bu sıteyı gordumm darısı hepımızın basınaa:):):):):):

acıbademe gittiğini okudum tatlım..nezamandır bebek istiyordun???orası sigortalı değil dimi tatlımmm...

hışbulduk kızllarr naberler????
iyiyidir canım sen nasılsın?hihoyyyt
selam..... ablama topişimizi gezdiriyorum ne var ne yok
a..s.. vildoşum hg... nasılsın hihoyyyt
mrh arkadaslar ? galıba hepımız aynı sorun ıcın burdayız şuan hamıle olan varmı aramızda acaba

sende aramıza hg.. canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…