anam varya cari işlemem lazım çıkmak istemiyorum valla burdan
canım akıl vermek gibi olmasın ama ilaç alma mümkün olduğunca ilaçsız atlatmaya bak zaten hastalıkla alakalı bulantı olmadığı için ilaç fayda etmez boşuna almış olursum ben 16 hafta çektim ama hiç ilaç almadım yanında tuzlu kraker bulundur hemen atıver ağzına naneli şeker veya sakız da rahatlatıyo limon sık iç leblebi yiyebilirsin inşallah en kısa sürede geçer
selam..... ablama topişimizi gezdiriyorum ne var ne yok
iyi canım maşşallahhh boy sorunu yok desene..kız nerde resim ??duruyormu??
evet öyle valla olsun bitsin herşey =))
okyanus hoşgeldin nasılsın canım sen kayboldun iyice Şeniz
canım akıl vermek gibi olmasın ama ilaç alma mümkün olduğunca ilaçsız atlatmaya bak zaten hastalıkla alakalı bulantı olmadığı için ilaç fayda etmez boşuna almış olursum ben 16 hafta çektim ama hiç ilaç almadım yanında tuzlu kraker bulundur hemen atıver ağzına naneli şeker veya sakız da rahatlatıyo limon sık iç leblebi yiyebilirsin inşallah en kısa sürede geçer
hepsini denedim onların annem benimle kalıyoda ne yaptıysak geçmiyo
mrh arkadaslar ? galıba hepımız aynı sorun ıcın burdayız şuan hamıle olan varmı aramızda acaba
işte yani geçmiyoo bende öleydim onun çaresi yok bi kaç hafta katlancan artık bebişin için
hb canlarım ay sizi çok özledim vallaa bi öpem siziŞenizŞenizŞeniz
nasılsınız anlatın bakalım ne oldu ne bitti ben yokken şöle bi özet geçiverin belenay dan haber var mı ??
ay kızlar temizlik falan yaptım 3 ay snr taşıncam evi topluyorum biyandan onun için sık giremedim
ismi hazırdı zaten erkek olursa batuhan kız olursa irem istiyodum İREM olcak kızımın adı
bu arada tekmelemeye başladı lup lup özellikle çilek ve çikolata yerken baya bi hissediyorum
rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin ya ben inanıyom sizde geliyonus hlymms den snr inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
mrh arkadaslar ? galıba hepımız aynı sorun ıcın burdayız şuan hamıle olan varmı aramızda acaba
katlanıyorum zaten =)))) annem saçlı olcak saçlı diyo xD batıl inanaçlar işte=))
iyiyidir canım sen nasılsın?hihoyyytacıbademe gittiğini okudum tatlım..nezamandır bebek istiyordun???orası sigortalı değil dimi tatlımmm...
hışbulduk kızllarr naberler????
a..s.. vildoşum hg... nasılsın hihoyyytselam..... ablama topişimizi gezdiriyorum ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?