Ay kız ben sizi bunu bilir sandımda hiç söylemediydim keşke daha önce söyleseymişim canım benim ŞenizŞenizbencede acaba bizde işe yararmı yamukluk bizde oldugundan:sm_confused:
aferin kız sana enbüyük
dilnurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sende hoşgeldin canım senin bebiş nasıl :1hug:selam kızlarrrr =) kaç gündür bilgisayarı açamıyodum berbattım =(( oh be ne güzelmiş yaşasın internet !! xD
sende hoşgeldin canım senin bebiş nasıl :1hug:
miden falan mı kötü canım neyin var :teselli:benim bebiş iyide ben iyi değilim bebiş beni üzüyo
Ay kız ben sizi bunu bilir sandımda hiç söylemediydim keşke daha önce söyleseymişim canım benim ŞenizŞeniz
valla kız yamukluk bizde bencede ondan kapsülde işe yaramz :çok üzgünüm:
miden falan mı kötü canım neyin var :teselli:
Yenİden slm Şekerler
hışgeldin okyanus bebiş nasıl canım geçmişi bırak geleceğe gel yani bize sırnaşık şey
okyanussssssssssssssssssss hg. nerdesin be güzelim özledik valla
bebiş nasıl ismini düşündün mü??????????
valla tuvalette sabahlıyoruz ne yersem çıkartıyorum usandım 1 haftadır koca da yiyemiyo benim yüzümden adam yemeden içmeden kesildi
öyle canım ya sallamaya devam ozaman :teytey::teytey::teytey::teytey:biz kendi yamuklugumuzu düzeltelim Allahın izniyle kapsüle falan gerek kalmaz güzelim inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey:
valla tuvalette sabahlıyoruz ne yersem çıkartıyorum usandım 1 haftadır koca da yiyemiyo benim yüzümden adam yemeden içmeden kesildi
Ah canım benim doktoruna gittin mi benim kardeşimde sen gibi olduda doktora gitti biraz hafiflemişti geçmiş olsun canım :teselli:valla tuvalette sabahlıyoruz ne yersem çıkartıyorum usandım 1 haftadır koca da yiyemiyo benim yüzümden adam yemeden içmeden kesildi
Hoşgeldin tatlışım nasılsın bakalım havadis varmı :jeyyar::jeyyar:
slm canım aynı şeyi bende yaşadım valla zor ben 19 haftalık oldum daha yeni geçti bulantılarımfalan allah kolaylık versin
ne kadarlık senin bebiş
Ah canım benim doktoruna gittin mi benim kardeşimde sen gibi olduda doktora gitti biraz hafiflemişti geçmiş olsun canım :teselli:
canım onlar başka topiğe takılıyolar artık sebep benim canım malesef sevilmiyorumda biraz :1closedeyes:dilnurcum bizim kızlar nerde yaww:uhm::uhm:
ana kıyamam ben sana sabret canım eline alınca unutursun bu çektiklerini :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?