Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bencede acaba bizde işe yararmı yamukluk bizde oldugundan:sm_confused:

aferin kız sana enbüyük
dilnurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Ay kız ben sizi bunu bilir sandımda hiç söylemediydim keşke daha önce söyleseymişim canım benim ŞenizŞeniz

valla kız yamukluk bizde bencede ondan kapsülde işe yaramz :çok üzgünüm:

hışgeldin okyanus bebiş nasıl canım geçmişi bırak geleceğe gel yani bize sırnaşık şey

Ay kız ben sizi bunu bilir sandımda hiç söylemediydim keşke daha önce söyleseymişim canım benim ŞenizŞeniz

valla kız yamukluk bizde bencede ondan kapsülde işe yaramz :çok üzgünüm:

biz kendi yamuklugumuzu düzeltelim Allahın izniyle kapsüle falan gerek kalmaz güzelim inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey:

hışgeldin okyanus bebiş nasıl canım geçmişi bırak geleceğe gel yani bize sırnaşık şey

okyanussssssssssssssssssss hg. nerdesin be güzelim özledik valla
bebiş nasıl ismini düşündün mü??????????

hb canlarım ay sizi çok özledim vallaa bi öpem siziŞenizŞenizŞeniz
nasılsınız anlatın bakalım ne oldu ne bitti ben yokken şöle bi özet geçiverin belenay dan haber var mı ??

ay kızlar temizlik falan yaptım 3 ay snr taşıncam evi topluyorum biyandan onun için sık giremedim
ismi hazırdı zaten erkek olursa batuhan kız olursa irem istiyodum İREM olcak kızımın adı
bu arada tekmelemeye başladı lup lup özellikle çilek ve çikolata yerken baya bi hissediyorum
rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin ya ben inanıyom sizde geliyonus hlymms den snr inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

valla tuvalette sabahlıyoruz ne yersem çıkartıyorum usandım 1 haftadır koca da yiyemiyo benim yüzümden adam yemeden içmeden kesildi

slm canım aynı şeyi bende yaşadım valla zor ben 19 haftalık oldum daha yeni geçti bulantılarımfalan allah kolaylık versin
ne kadarlık senin bebiş

valla tuvalette sabahlıyoruz ne yersem çıkartıyorum usandım 1 haftadır koca da yiyemiyo benim yüzümden adam yemeden içmeden kesildi
Ah canım benim doktoruna gittin mi benim kardeşimde sen gibi olduda doktora gitti biraz hafiflemişti geçmiş olsun canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…