inşallah geçer canım ya bazısına böyle dokunuyo işte hamilelik annem hiçbirşey yiyip içemezmiş sen gibi ama o daha ileri düzeyde tabi serumlarla falan beslenmiş çünkü neredeyse son aya kadar çıkarmış ölü gibi yatmışgittim haftasonu bulantı ilacı verdi ama yinede bulanıyo
Hoşgeldin şeker yerimseniben
a..s.. canım hg...a.s.
kıs sen nerelerdesin hayalet gibisin yine işler çokmu yoğunyookkk bebişşimm...bildiğin gibii...
inşallah geçer canım ya bazısına böyle dokunuyo işte hamilelik annem hiçbirşey yiyip içemezmiş sen gibi ama o daha ileri düzeyde tabi serumlarla falan beslenmiş çünkü neredeyse son aya kadar çıkarmış ölü gibi yatmış
bende ne biçim yazdım hee moral verceğime:mymeka:
ama bende ona benzersem yandım valla :1shok:
akino kızz senin kocan japonmu??? nerden buldun japonu canım?? oyüzden sen öyle garip isimler koymayı düşünüyodun bebeğine..ama türkçede koy kız valla kimse diyemez o isimleri sonra ayumi ye falan ayı derler...dalga geçerler canımcım
kıs sen nerelerdesin hayalet gibisin yine işler çokmu yoğun
Geçer canım geçer şimdi eskisi gibi değil daha etkili bir ilaç falan verir belki üzülme :teselli:üü fena umarım bir an önce geçer senağlama yoksa akide bende açlıktan ölücez senağlama
canım onlar başka topiğe takılıyolar artık sebep benim canım malesef sevilmiyorumda biraz :1closedeyes:
bende yazın gezmelerde olcağım için pek giremem herhalde memlekete gidicem sonra karacabeye gitcem yazlamaya sırnaşık şeyyavaş yavaş başladı hareket tatlışş.dün başım döndü valla sandım ki cumartesi...kışın bitek cumartesileri yoğun oluyordud ama allahtan hafta içide başladı..kız öldük öldük bittik bu sene sinek avladık hep..başlıyor hareket..ben yazın hiç giremem herhalde((((( ama ayarlarım arada
inaşllah unuturum geçer gider büyür canım =)
evet canım =) otobüste tanşmıştık =)) ayumi düşünmüyoruz zaten xD Xd sırnaşık şey
anlatamıyom bana anlatma dediler susuyom gülümaaaaaaa ayol noldunuz hem kim sefmiyomuş bakiim seni
ay albümlere koysana bi resminizi kız bakalımm valla merak ettim ben seni))))
allah mesud etsin canım..bebişiniz çok tatlı olur..işallah kısa boylu olmaz ama çekik gözlü olur ..çokk şeker japon bebişlere bayılıyorum benn)))) ama boydan kaybetmezse iyidir..sen uzunmusun
bende yazın gezmelerde olcağım için pek giremem herhalde memlekete gidicem sonra karacabeye gitcem yazlamaya sırnaşık şey
geçer geçer canım bizde o şekilde dünyaya gelmedikmi bak büyüdük eve şuan çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz onlarda aynı bizim gibi olur allahtan dileğim sağlıklı bebişler dünyaya getiriri mutlulukla büyütürüz canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
yok canım ya babaya benzesin ben kısayım kocam uzun kim demiş japonlar kısa diye 1.70 lik kocam var xD xD koymuştum ben resmimizi tanışma hikayemizi yazmıştım o aşk hikayeleri bölümüne altınada resmimizi koymuştum
gittim haftasonu bulantı ilacı verdi ama yinede bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?