Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

okyanusum geri gelecem ablam yarım saate kalkacak burda olursan konuşuruz şimdilik çıkıyorum canım :))

akinoooo sana baktım canımm..çok tatlısın sıcakkanlı sempatikçik bi kızsın sanırım..eşinde pek şirin..allahh mesud etsin canım..ben sizin ablanız sayılırım kendimi pek bi büyük hissettim...

inşallah arkadaslar aralıkta düşük yaptımm benn.. ya arkadaslar hamıle olanlar adet öncesı belırtılerı yazarlarsa ok sevınecemmm yaaaaa cok yalnız hıssedıorum bu konudaa kendımııı

dazy canım repin için sağol..ama bişiyi merak ettim mavi repi nassı verdin?????ben genelde ya yeşil ya kırmızı almışım...mavide ilk senden geldi...iyi bişimi bu mavi?? sağol gülüm

dazy canım repin için sağol..ama bişiyi merak ettim mavi repi nassı verdin?????ben genelde ya yeşil ya kırmızı almışım...mavide ilk senden geldi...iyi bişimi bu mavi?? sağol gülüm

nilüfer sen napıyon kıs niye benle muhattap olmuyon beni beğenmiyo musunsenağlamasenağlama

puanları düşük ya canımcım ondan biraz daha puan toplarlarsa onlarınkide yeşil olcak

inşallah arkadaslar aralıkta düşük yaptımm benn.. ya arkadaslar hamıle olanlar adet öncesı belırtılerı yazarlarsa ok sevınecemmm yaaaaa cok yalnız hıssedıorum bu konudaa kendımııı

canım bende adet öncesi lekelenmeler oluyodu snr sında adet oluyodum ama olmadım hehehe bi de kirpiklerim çok karışmıştı başka da bi belirti olmadı yerimsenibenyerimseniben

ölemıı ya bende genelde kasıklarımda agrı gıbı batmalar yasıorumm , gögüslerim olgunlastı bıde goguslerımde kaşınma varr offfff eşimde dün yurt dısına gıttı hamıle olmak ıstıorumm ınsalla hamişizdirr hepımızz yaaaaaaaa benım söledıklerım belırtı olabılırmıı senceehihoyyyt

ben hamile olduğumu öğrendikten snr kasıkta batmalar hissettim bence olabilir yani normalde adet önce si bu belirtiler oluyo muydu??

inşallah canım hamilesindirdie birde sana halay çekeriz

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…