Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kısa bi ara verecem yemek yapmaya gidiyorum civcik yine acıkmış
sonra görüşürüz

ryfeydacım canım o kürleri uygularken ilaçlarınızı asla ihmal etmeyin diyor dr ibrahim saraçoğlu bende çok mrk ediyodumda allahtan tvde denk geldi merk edenler varsa söylüyorum işte ok canım sende ilaçlarını bırakaım deme

mrb kızlar nasılsınııız acil bişey sormam lazım 7 nisan sabahı regl oldum 2 gün hatta 1,5 gün sürdü sonrasında kahverengi lekeler oda çok niye olabilirki bilen fikri olan var mı?????normalde regl sürem 5 gün falan genelde dedüzenlidir ama offfffff

mrb kızlar nasılsınııız acil bişey sormam lazım 7 nisan sabahı regl oldum 2 gün hatta 1,5 gün sürdü sonrasında kahverengi lekeler oda çok niye olabilirki bilen fikri olan var mı?????normalde regl sürem 5 gün falan genelde dedüzenlidir ama offfffff

merhaba daisty24 nasılsın cnm? hayatım ben bıyerde okudum normalınden kısa süren kanamalarda üstüne görme olabiliomuş gelen 1.5 gun cokmu geldı azmı????? :uhm: :uhm:

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakıyım bende iyiyim çok şükür misafirlerim vardı gittiler anca girebildim geçmişide okudum bu arada öyle işler işte ee başka yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz hihoyyyt

nerdeeeeeeeee 2 ay önce hamiştim yinede şükürler olsun azda olsa taddım o mutluluğu sen ???

Back
X