görüşürüz canım kolay gelsiinncokacimcoook
inşaaaaallllllaaaaah canım ama benim eşimdede biraz sorun var ya spermler orta derece iyi şansımız az yani ot çöp deniyoz bakalım çakşır diye bi ot varmış onu içiyo hızlandırırmış spermi sen duydun mu hiç bu otu canım
inşallah bu sefer tutar canımbu ikici geçen ay da kullandım 2 tane oldu yumoşum ama tutmadı
ilk kez duyorum vallaa...bende geçen gün beryalden duydum acı az şekerli nescafe ilişkiden bi saat önce içince erkek spermler hızlanıyormuşş....
ben düngece zorla içirdim benimkinee..çalışmalarda bittiii finshhh....bide oflaya puflaya içmezmii sinirlendim birazdaa ..on saat bekletiyo yanında...1 saat önce içmesi lazım zaten olmuş saat 10...nezaman içecende bi saat geçecek yaaa biraz tartıştık...ben zaten sabahın köründe kalkıyorum kahvaltı hazırla çay demlee.insan biraz düşünür..öyle deyincede gelme dükkana ya kal dinlen diyoo...yoğunluk oluncada gitme eve kal dükkanda diyyoo..işine ne gelirse vallaa erkekler bi garip:ecrin_bebek:
inşallah bu sefer tutar canım
çakşırı ben duymuştum
iiidddirrr bebişim yaahihoyyyt
sen nasılsın napıyorsun..yemek hazırlamaya gitmedinmii??ben gittin sandım seni
tvden duymuştum bende canım eşime yaptım 2 gün içti daha içmedi kötü diye
sonra keçi boynuzunu içti o daha iyi diye
ben bi tadına baktım canım berbattı ya şeker atmamıştım.tadını alınca adamada bişey diyemedim
senin aldığın nasıl bişey bide nasıl yaptım ben cezvede kaynattım odun gibi bişey benimki
dyd gittin mi
yok canım namaz kılıp geldim
kızlar sileri öptüm .ben yorgunum bugün temizik yapmatan.niloşcum görüşürüz. canım.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?