Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemogram ben devamlı yaptırıyorum kan sayımı ben anemi hastasıyım o yuzden her ay duzenli yaptırıyorum bu testi.
çok geçmiş olsun inş.
ıns cnm
olsun cnm ya uzulme hersey nasıp zamanı var dmek kı sız ıyı olunda yıne calısırsınız bol bol hem sen bı defa yaptık demıstın belkı tutmustur
uzerınden bıton yuk kalkmıstır heralde rahatlamıssındır
amin anacım amin inşallah dediğiniz gibidir. bizi uğraştırmaz bizim ufaklıkıylık daadlum senden naver kııız herkesı meraklandırdın valla bende meraklandım ama ıns hamılesındır cnm
kızlaaaaaarrrrrrr bi meraba diyip yok oldunuz yahu( bi ses verin bakıyım..
ıylık cnm hg senden naber
cnm ben bahar hastanesıne nagıhan uzun guler dıye bı dr a gıdıyorum memnnum cok ıyı bırı hıc azarlamıyo guzel guzel anlatıyo
evet canım valla evsizlik çok zor eşya taşımak elin pis evinde oturmak
allah kiracılıktan kurtarsın herkesi ev sahibi yapsın inşallah:Saruboceq:
diğer evimde heryer halıflex soyhasıyla kaplıydı mutfak hariç çok zordu temizliği
slm yeb2004 iyiyim sen nasılsın
aman ne olsun ya moralim bozuk :çok üzgünüm:
çocuk hazırlığı yapıyorduk ama 3. kez vazgeçmek zorunda kalacağız galibaa:çok üzgünüm:
:1closedeyes:hııı biliyom :1closedeyes: busurat ne gari :1closedeyes:heeeyyyttt en başta ben varım üleee:mymeka:
evet bu konuda hemfikiriz cnmkaydirigubbakcemile5
sende biliyomuşsun zati:1closedeyes:
ayrıcana günaydınlar tünaydınlarhihoyyyt
sabah sohbet bayaa koyuymuş katılamadım tüüüü![]()
ses ses deneme 1-2 1-2 sesim geliyomu canım ben burdayım
aman ne olsun ya moralim bozuk :çok üzgünüm:
çocuk hazırlığı yapıyorduk ama 3. kez vazgeçmek zorunda kalacağız galibaa:çok üzgünüm: