Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

1004937.jpg
1004950.jpg

1004951.jpg

1004952.jpg

burcınn cnm ya su yazılarını sıyahla yazsan olurmu ben okurken zorlanıyorum gozlerım bı garıp oluyo

oho kızlardan tık yok çitoscum biz bize kaldık galiba
yok anam herkeş burdada kimsecikler konuşmuyo uyuyolar galiba mirmirmirmir

buarada burçinn, hlymms,hülya879,muhasebe22,yeb2004,yldz hepiciniz hg kızlar nasılsınız bakalım:del
Merhaba canım hoşbulduk
güzel paylaşımlarda bulunuruz inşaalah cnmkaydirigubbakcemile5

ben ıyın cıtos hg cnm sen ve fındıgın nasılsınız bakalım
yeb hg cnm send
bizde fındıkla iyiyiz cnm Şeniz

moralim çok bozuk çoook :çok üzgünüm:
canım senin adına üzüldüm inşaalah eşin en kısa zamanda tekrar iş bulur :teselli:

VİLDOŞŞŞŞ BENDE BUNU SEVİYOM BAK HELE :1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

moralim çok bozuk çoook :çok üzgünüm:

seni üzenleyin topu patyasın ...şekeyi çamuya düşşün... anneleyi onlayı hep dövsün... misketleyi kayboysun... çay baydağını ellesin cıısss oysun... dişleyi çüyüsün ...şokomelyeyi eyisin... bayyamda kimse paya veymesin ...annesi ajına bibey dolduysun pişş...
pisikletinin tekeyi patdasın ...hastalansın doktoy amca iyne vuysun..
geceleyi öcüley kovalasın...
molfixi dolsun...
oyuncak ayısının göjü çıkşın
yeye düşşün ufff oysun ...ohhh canıma deyşin..

üzülmee:teselli:

ooooof bilmiyorum... :çok üzgünüm:

yldz sakın bozma moralini bu sefer planladığınız zamanda da gelmez bebiş,sakın sakın sakın sakın sakın sakın sakın haaaa stresssss yapmaaaa...lütfeeennnnn..her işte vardır bi hayır..hem ha 3 ay önce ha 3 ay sonra bak aramızda aylardır hatta yıllardır bekleyenler var (ben gibi..) bi şekilde gelecek kuzucuklarımız..nolur bozma moralini ok?

seni üzenleyin topu patyasın ...şekeyi çamuya düşşün... anneleyi onlayı hep dövsün... misketleyi kayboysun... çay baydağını ellesin cıısss oysun... dişleyi çüyüsün ...şokomelyeyi eyisin... bayyamda kimse paya veymesin ...annesi ajına bibey dolduysun pişş...
pisikletinin tekeyi patdasın ...hastalansın doktoy amca iyne vuysun..
geceleyi öcüley kovalasın...
molfixi dolsun...
oyuncak ayısının göjü çıkşın
yeye düşşün ufff oysun ...ohhh canıma deyşin..

üzülmee:teselli:

:smiley-cool: valla şu an güleceğim hiç aklıma gelmemişti allah da seni güldürsün

Back
X