Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

2.çocuğu olan arkadaşlar şükredin halinize biz ne yapalım 1 tane olsun diye heray gözünün içine bakıyoruz gebelik testlerinin:çok üzgünüm:

sükretmezmiyiz tabiki sükrediyoruz.ama burada dertlerimize ortak arıyoruz vildan senin adınada konusuyorum.burdakiler bizi dövecek bir cocugunuzvar daha neyinize üzülüyorsunuz diye:dilcikar:

kız avunacak yavrumuz var diye siz bizi tastan kalpmi sandınız.bizde ilk cocukta sizin gectiginiz yollardan gectik tamam su anda sizden biraz daha sanslıyız amayinede üzülüyoruz.tabi hic cocugu olmayanlar gibide degiliz.rabbim herkeze versin:nazar:

selra cım sen beni yanlış anladın ben sizi kınamak istemedim ki sadece kendimi örnek gösterip moral vermek istedim..neyse bakalım..görüşürüz..Allah hepimizin dualarını kabul etsin.amiiinnnnnn..

kız avunacak yavrumuz var diye siz bizi tastan kalpmi sandınız.bizde ilk cocukta sizin gectiginiz yollardan gectik tamam su anda sizden biraz daha sanslıyız amayinede üzülüyoruz.tabi hic cocugu olmayanlar gibide degiliz.rabbim herkeze versin:nazar:
gülüm bu kadar kafay takmayın aslında birazda şu beyinlerde bitiyor çok sorun ettiğinizden olmuyorda olabilir. allah hayırlsını versin sıkmayın bu kadar canınızı. yoksa bak sizi döverim valla ha:oklava::oklava: bak kızdım şimdide kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsobide gülücük atalımdelikafaduldendelikafadulden moraller yerie gelsin anacım

kız vildan sen evini tasıdın yerlestin ne hamarat gacısın benim canım toz almak bile istemiyor.bizim evede bir el atsana

hay hayy canım el atmazmıyım...alıştım ben ev işi yapmaya hızımı alamıyom biri beni durdursun yoksam fayansları kazıycamdelikafadulden

vildancım evin çok ama çok güzel allah tadını aldırsın canım

amin canım çok saol :1hug:

Selra sen ben ve vidan aynı durumdayız üçümüzünde bi çocuğu var 2. için ugraşıyoruz. Benim erkek kardeşimin 2. bebeği oldu 1. oğlumla yaşıt şimdi onu nasıl kısaknıyor niye kendisinin kardeşi yokmuş yatarken allahım bana kardeş ver diye uyuyor yavrum. Moral bozmamak imkansız ama gerçekten insan alışıyor o testin negatif çıkmasına giderek o üzülmelerde azalıyor ümitler gibi

aynen canım benimkide isyanlarda sülalede birtek bu yalnız:çok üzgünüm: ...garibim ...:teselli:inşallah olur yaw ne diyim allahtan ümit kesilmez:Saruboceq:

selra ve vildangel gerçekten üzülmeyin bakın bizim sınavımız sizinkinden daha zor..en azından avunacak birer sağlıklı yavrunuz var..biz ona bile hasretiz :((

benimki genç kız olacak nerdeyse ...allah sizede tattırsın inşallah o duyguyu canım..:Saruboceq:

:roflol:
sükretmezmiyiz tabiki sükrediyoruz.ama burada dertlerimize ortak arıyoruz vildan senin adınada konusuyorum.burdakiler bizi dövecek bir cocugunuzvar daha neyinize üzülüyorsunuz diye:dilcikar:
kız sen ne şekersin böle yaaa Şeniz:roflol:

şükür sara valla ses çıktı senden anam bakıyorum altta ismin geçiyor ama senden ses yok nerdesin kız ne diye cevap yazmıyon yoksa küstünmü bize şekerim dur küsme ben seni bir öpeyim :1hug:

yok kuzum niye dövelim aşk olsun,suan çocuğumuz olmadığından anlıyamayız tabi sizinde neler hissettiğinizi...RABBİM isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallah:emir_bebek:

şükür sara valla ses çıktı senden anam bakıyorum altta ismin geçiyor ama senden ses yok nerdesin kız ne diye cevap yazmıyon yoksa küstünmü bize şekerim dur küsme ben seni bir öpeyim :1hug:

yoooooook küsermiyim hiiiç dur bende öpeyim Şeniziş vardı daa

saranın bugün susacağı var herhal
niye konuşmuyon kıs

yok vildoşum iş vardı nasılsın yukarıda yazdım sana ama rahatladınmı ev işinden birazŞeniz

Back
X