Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım halen gelmedi şu hakem versede şu kırmızı kartı kurtulsam -tatlicadiarzu-ayyy net bağlantım koptu beee siteye zor girdim valla...halıları kaçırdımmı kısss)))))))))
diloşum nassın kuşum kırmızı kart geldimi???
hg geldin beryalcim listeyi anladık birde sesini duyalım gülüm yani okuyalım sırnaşık şey
beryal hg cnm
bende iyiyim canım vildoş halılarının resminide eklicek onu bekliyom sabırsızlıkla sırnaşık şeysevgi kelebeklerim hoşbuldum nasılsınız bakim :1hug:
yok canım halen gelmedi şu hakem versede şu kırmızı kartı kurtulsam -tatlicadiarzu-
kıız vıldos lıstenın en basını cektını elını cabuk tut bak sırada bekleyenler var
vildan o gönderdiğin eski evmi yoksa yeni evmi anlamadım..yada yeni evine eski halılarımı serdin..???,
mavi koltuklar ve krem rengi sandalyeler senin evmi????
kıssss o sandalyeler benımkının aynısı valla)))hehe))) benım bitek yaslanma yerındede o kahve tahtalardan var baş kısmında...
aaaahadi herkez evini göndersin valla merak ettim beeennn))))))))))))))
vildoşum çok güzeller canım ya valla bayıldım bende yenilicem inşallah ilk fırsatta :lepi:
bunlar yeni halılarmı vildan güle güle kullan canım...bak sorularıma cevap vermiyosun yenimi eskimi diye kuşum yaa şurda helak olduk senağlama
hee evt bak listede başı çekiyosun hadi yapta sıra bize gelsin yaa(((((((((
seni bekliyoz ))))))))
escacım cnm senin doldu yaa 29 gün oldu yarın 30 oluyo (bana bak nasılda takip ediyom) hem sen yenisin sterssiz yap artık yarın sabah ilk idrarında yap olursa olur cnmkılzar şimdi ben bir şey sorcam benim iki ay önce 29 uydu geçen ay 26 sı şimdi ben kaç gün sonra test yapayım hadi bana onu söyleyin şekerim
kız nilocum nerdesin sen bugün görüşemedik valla noldu senin kırmızılar gelmedimi kız bitest daha yapp.napıyosun bakim iştemisinselam kızlar nasılsınız???vildan hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun evin kız nerde halılar falan bende merak ettim bakk...resminimi koydun
yahu şu helikopteride bulamadılar dün akşamdan beri posikolojim bozuldu çok üzüldüm ya senağlama
evet bağyanlar boş durmayın sizde ekleyin bakalım bende size gelmek istiyom
gel bize teyzoş ama ben eklemeyi bilmiyom ki senağlama