Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyom sabah sabah midem çok kötü yine bulantım var bebiş yine yaramazlık yapıyo:bbo:
canımmmm kıskanma kıssss öncelik size ait ençok sizi seviyom ben oyyy oyyy kuzummm:1hug:hııııııımmçok kısdım çook önce bisle konuş konuşmıyosanda dur biyere gitme :dilcikar::dilcikar:.öle başka topiklere de gitme kıskanç insanız biz takılma başkasıylaa :mymeka:klava::dilcikar::dilcikar::jeyyar:
beryalim hoş geldin gel gelir gelmez sana şikayette bulunayım bu citos varya bu citos:mymeka:bizi bırakıp başka topiklerde muhabbet ediyomuş. yaaa ohhh rahatladım sen nasılsın bakiyim .Şeniz
hoşgeldin beryalcim nohutun nasıl iyimi hemşerim
canımmmm kıskanma kıssss öncelik size ait ençok sizi seviyom ben oyyy oyyy kuzummm:1hug:
bu yazdığınıdan bir şey anlamadım canım bir şey olmadı değilmi nohutuna:mymeka::mymeka::mymeka:
canım günaydın iyiyis biz teyzesi. ne çitos başka topikte muhabbetmi ediyormuş çitosss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:mymeka::mymeka::mymeka: seni döverim çitos çabuk yuvana dön .bir daha da sürüden ayrılma bak kurt kapar sonr seni.:mymeka:klava:
klava:
canım günaydın nohutumun toprak teyzesi
şimcik iyiyim cnm kraker yiyom geçti biraz sen nasılsın nohutum nasıl annesi bizde sizi öpüyoz fındığımla Şenizcanım nasıl oldun bulantın geçtimi fındık yaramazlıkmı yapıyo çıksın onun götünü ısırcam .şimdi nasılsın canım geçmiş olsun öpüyorum .:teselli:
a.s.a.s.çiçek veriimde barışam gayrı :jeyyar::jeyyar:citos seni yakaladım valla kız ne diye başka topiklere gidiyonda bizi unutuyorsun bak sara ile ben küseriz sana dimi sara
canım nasılsın hoşgeldin .tünaydınlar herkese slm nasılınız hanımlar
canımmmm kıskanma kıssss öncelik size ait ençok sizi seviyom ben oyyy oyyy kuzummm:1hug:
:mymeka::mymeka::mymeka:
canım günaydın iyiyis biz teyzesi. ne çitos başka topikte muhabbetmi ediyormuş çitosss delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:mymeka::mymeka::mymeka: seni döverim çitos çabuk yuvana dön .bir daha da sürüden ayrılma bak kurt kapar sonr seni.:mymeka:klava:
klava:
canım günaydın nohutumun toprak teyzesi
iyi tamam barıştık barıştık değilmi saracım bak bize çiçek veriyor dur bizde bir öpücük verelim çitosumuza ŞenizŞenizşimcik iyiyim cnm kraker yiyom geçti biraz sen nasılsın nohutum nasıl annesi bizde sizi öpüyoz fındığımla Şeniz
a.s.a.s.çiçek veriimde barışam gayrı :jeyyar::jeyyar:
bu yazdığınıdan bir şey anlamadım canım bir şey olmadı değilmi nohutuna
hoşgeldin aylacım nbr nasıl gidiyor
canım nasılsın hoşgeldin .
hb canlarım iyi olmaya çalışıyorum
sayfalar dolmuş gene okuyamadım geçmişte iyi haber varmıdır