Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tamam teyzoş siz amcalarla oynaşın da bana da beraber oynaşacak kardeşler gelsin . :jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol: hadi yapın hemen bekliyom .gamyoncuiremsu

tamam nohutum benim bizde öyle yapalım ama bizimkilerde bir inat bir inat sorma arkadaş getirmek istemiyorlar sanki

beryalim napıyosun cnm sen yaa bırak onlar yapsın aaa kalkma fazla yerinden bu ayı da atlat öle yap kısırını .dikkat et çıkma öle dışarı falan:1hug:

yok canım merak etme fazla yormam kendimi hazırladım zaten herşeyi .birtek bulgurla yeşillikleri karıştırmak kaldı.havuzda zaten evimin önünde merak etme kuşum ben hazırladım şimdi onlar ikram ederler gelince .servisleri onlar yaparlar.biz de nohutumla afiyetle yeris.sende gel hatta bütün kızları topla getir.çitosu sürüyerek getir ceza olsun ona.:roflol::roflol::roflol:

Helal olsun kızlar sıze ben gıttıĞı yerıde buldum orayı kılıtleyelım o kapıdan geÇmesın

sen hak ettin bunu citosum dur sen dahaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::oklava:kötükedihüso
demek öyle haaaa yine gidiyom bunu siz istediniz kötükedihüsohadi durdur beni yakala bakalım naniknaniknaniknaniklaelaelaelaelaelülülülülülülülülülülülükaydirigubbakcemile4

yok canım merak etme fazla yormam kendimi hazırladım zaten herşeyi .birtek bulgurla yeşillikleri karıştırmak kaldı.havuzda zaten evimin önünde merak etme kuşum ben hazırladım şimdi onlar ikram ederler gelince .servisleri onlar yaparlar.biz de nohutumla afiyetle yeris.sende gel hatta bütün kızları topla getir.çitosu sürüyerek getir ceza olsun ona.:roflol::roflol::roflol:

ama ya beni davet etmiyonmu hemşerim bak küstüm sana hemde ağlamaya başladım bak :a015::a015:

sen hak ettin bunu citosum dur sen dahaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::oklava:kötükedihüso

vur pıtırcık vur ellerine sağlık vur.kendini korkak alıştırma... arkanda kapı gibi 1.80 lik beryalin var merak etme sana bir şey yapamaz o çitos çıtırdak çerez.yerim onu cips niyetine.:roflol::roflol::roflol:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

tamam gelirizz citosmu hıımm onu bulamam heralde biliyosun başka topiklerden toplamak lazım onu.du bakiyim hangi topikte buukaydirigubbakcemile:1shok:

tamam gelirizz citosmu hıımm onu bulamam heralde biliyosun başka topiklerden toplamak lazım onu.du bakiyim hangi topikte buukaydirigubbakcemile:1shok:
naniknaniknaniknaniknaniknanikburdayımmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ama ya beni davet etmiyonmu hemşerim bak küstüm sana hemde ağlamaya başladım bak :a015::a015:

canım tüm kızları al gel dedim sara ya sen hazırlan şimdi uğrayıp alcak senide.davet etmez olurmuyus sende geliyosun toprağım sensiz olurmu:1hug:

canım tüm kızları al gel dedim sara ya sen hazırlan şimdi uğrayıp alcak senide.davet etmez olurmuyus sende geliyosun toprağım sensiz olurmu:1hug:

tamam bak gülmeye başladım dur bende bir şeyler yapayım eksiğin varmı söyle yapayım bende şekerim nohutumuzu yormıyalaım :lepi::lepi::lepi:

vur pıtırcık vur ellerine sağlık vur.kendini korkak alıştırma... arkanda kapı gibi 1.80 lik beryalin var merak etme sana bir şey yapamaz o çitos çıtırdak çerez.yerim onu cips niyetine.:roflol::roflol::roflol:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

heeeeeeeeee gördüm gördüm altta işte korktu gidemiyoki heeee:))))) bak bidaha gitsin

hlyms :mymeka:,escalesi:mymeka:,orays:mymeka:,vildoşu,:mymeka:niloşu :mymeka:hepsini toplar hep beraber vurarız heee

:mymeka::mymeka: yakala onu tut saçından sürü sürü öle getir cadıyı.gelmezse beryal çağırıyo de.beni getirmesin oraya bak rezil ederim hangi topikteyse onu.arkadaşlarına rezil olmak istemiyosa gelsin hemen . gelmezsen beryal silindir gibi üstünden geçecekmişte o zaman gelir Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook :oklava::oklava:

Back
X