Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

heeeeeeeeee gördüm gördüm altta işte korktu gidemiyoki heeee:))))) bak bidaha gitsin

hlyms :mymeka:,escalesi:mymeka:,orays:mymeka:,vildoşu,:mymeka:niloşu :mymeka:hepsini toplar hep beraber vurarız heee
tamamda saracım çitosumuza fazla vurmayalım dur bizim ufaklık hakkından gelir annesinin bir oynaşır karnında sonra mide bulantısı lavabodan başka bir yere gidemez bak ne güzel ceza demi

:mymeka::mymeka: yakala onu tut saçından sürü sürü öle getir cadıyı.gelmezse beryal çağırıyo de.beni getirmesin oraya bak rezil ederim hangi topikteyse onu.arkadaşlarına rezil olmak istemiyosa gelsin hemen . gelmezsen beryal silindir gibi üstünden geçecekmişte o zaman gelir Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook :oklava::oklava:

silindirmi heee:roflol::roflol::roflol::roflol:

citos bak sana diyoz duydunmu bu yeter artık sana dimi iyi hadi omazan beryoşa gidiyoz kısır yemeye escacım hazırlan citosun elinden sen tut kaçar falan sonrakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

tamamda saracım çitosumuza fazla vurmayalım dur bizim ufaklık hakkından gelir annesinin bir oynaşır karnında sonra mide bulantısı lavabodan başka bir yere gidemez bak ne güzel ceza demi

heeeeeeeee boncuk hakkından geliyo annesinin :emir_bebek::Saruboceq:

kız biz burda bukadar muhabbet ediyoz bi toplansak muhabbet sayfa yerine saat alır heralde (pek güzel olur )sonra bebişlerimizide getiririz yanımızda gün yaparız

teşekkür ederim canım saol sen ve bebiş nasıl caya çağırıyon arkadsları afiet şeker olsun kuzumm:1hug:

hadi hazırlan sara alıcak hepinizi.önce escalesle şu çitosu bağlasınlar arabaya da gelicekler birazdan hepinizi alıp doğru bize gelceniz.bodruma.ohhh sefamız olsun

ayyyyyyyyy yaparız belki bigün bellimi olur hayat bu tesadüf ve süprizlerle dolu gamyoncuiremsu

heeeeeeeee boncuk hakkından geliyo annesinin :emir_bebek::Saruboceq:

silindirmi heee:roflol::roflol::roflol::roflol:

citos bak sana diyoz duydunmu bu yeter artık sana dimi iyi hadi omazan beryoşa gidiyoz kısır yemeye escacım hazırlan citosun elinden sen tut kaçar falan sonrakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ben buldum seniiiiiiii boncuğun kokusunu takip ettim buldum iştee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1shok:
emoticon356ip1.gif
ben çoookktttaaaan gittim geldim naberrrrr:lepi:

heeeeeeeee sen gidersin dimi şimdi de ben gideyimde gör bakiyimm (sana sölemicem hangi topiğe gittiğimi):dilcikar:

beryaal ,escales ben gidiyorum birazcık işim var citosa sölemedim işim olduğunu onu kandırdım bende başka topiğe gidiyorum diye gelirim birazdan kaydirigubbakcemile4

Back
X