Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aynen öyle bencede allah sabrımızı ve gayretimizi eksik bırakmasın...
üzülüp üzülüp bişey yokmuş gibi yola devam etmek gerçekten herkesin yapabileceği bişey değil.....
haklısın zuzucumda şimdi şöyle bir şey var daha kötüleri düşün birde şuvar hayat devam ediyor ben geçen bir arkadaşımı yazmıştım çocuğu olupta elinde eriyen çocuğun olsa ne yapacaksın odaha kötü allah hayırlısını versin canım

slm canım hoşgeldin çekerim

hoşbulduk canım

hg zuzu79 inşaalah sende en kısa zamanda hamişler kervanına katılırsın cnma.s.

ay amin anacım amin:) hep birliktehihoyyythihoyyyt

selam zuzu bende 2 yıldır bekliyorum aynı senin gibi ben de hamilelere imrenerek bakıyorum ama olmuyor demekki zamanı gelmedi diyorum hayırlısı be canım sen tedavi oldun mu?

evet oluyorum yumurta takipleri bi tane aşılama olumsuz tabiiii
şimdi tüp bebek doktoruna danışıcam karar vermem lazım eski doktorum aşılama bidaha denemesek daha iyi olucak dedi...yumurtlama bozukluğum var benimde

zuzu sen bize bakma şekerim biz bugün ferditayfurdan falan gidiyoruz yakında müslüm gürsese falanda geçicez

olur olur canım siz geçin ben sizi ordan diskoya götüreyimhihoyyythihoyyythihoyyytbende bugün bu enerji varken

en zoru o zaten için içini yiyor derdini kimseye anlatamıyorsun ve çalışmak zorundasın dün işten eve kendimi zor attım

kızlar bakın ne diycem hani stres olunca insanın midesi burkuluyo yaa (benim öle oluyo) sakız iyi geliyo midemin asitini atıyo gibi daha rahat oluyoeum önermek istedim

zuzu sen ne zamandır bekliyordun?
bir buçuk sene kadar oldu canım bi kere aşılama yaptık geçen ay aşılamadan 10 gün sonra kartı yedim oturdum aşağı
doktorumda çok erken oldun dedi sonra bi kere daha yumurta takibi yapalım sonra bi tüp bebek merkezine başvur bi danış dedi..çok tatlı bi doktorum var benim kadar çok istiyo hamile kalmamı o da:)

haklısın zuzucumda şimdi şöyle bir şey var daha kötüleri düşün birde şuvar hayat devam ediyor ben geçen bir arkadaşımı yazmıştım çocuğu olupta elinde eriyen çocuğun olsa ne yapacaksın odaha kötü allah hayırlısını versin canım

aaaa tabiki öyle canım benim zaten en hayılısı neyse o olsun ..dua edelimki sağlıklı bebekler hayırlısı olsun kucaklarımıza...arkadaşına çok geçmiş olsun acil şifalar....

kızlar bakın ne diycem hani stres olunca insanın midesi burkuluyo yaa (benim öle oluyo) sakız iyi geliyo midemin asitini atıyo gibi daha rahat oluyoeum önermek istedim

saol canım tavsiyen için bu arada ha şöyle kız biraz neşen yerine gelsin hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:a.s.a.s.a.s.

zuzucuğum ben de bir aşılama yaptım ama bir kerede olmayabilir neden 2. aşılamayı denemiyorsun?

erkenden kart yememi doktorum yumurtlama problemime bağladı bi daha denemek istemedimm..eşimdede sayı şekil herşey normal ama sperm ömrü bir gün yani tutturmak eçok zor:) o yüzden doktorumda tüp en doğrusu diyo şans açısından ..o yüzden denemedim şimdi başka bi doktora danışıcam bende

zuzucuğum anladım canım tedavi aşaması çok yıpratıcı zaten seni anlıyorum umarım tedavilerden sonuç alırsın ben de önümüzdeki ay aşılamaya başlıyacağım 2. olacak ilki tutmadı

ya arkadaşlar çeşitli kürler yazıyorsunuzya ben bu yazılanların hiç birini denemedim gerçekten hamile kalmak için etken olabiliyorlarmı

selam ayla ben soğan kürünü yaptım ama yalnızca adetim gecikti çok sancılı oldu ve 2. günü olmasına rağmen çok az geliyor bir de gecikince hamileyimdir diye umutlandım yani ben ce işe yaramadı

Back
X