kraker filanda atıştırabilirsin canım
hg.zuzu senin yumurtan çatlamıyomu yoksa geçmi çatlıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kraker filanda atıştırabilirsin canım
hg.zuzu senin yumurtan çatlamıyomu yoksa geçmi çatlıyo
ZUZU bişey sorcam yumurtan çatlamayınca sende 2 adet arası yumurta akı gibi sıvı geliyomu
selam ayla ben soğan kürünü yaptım ama yalnızca adetim gecikti çok sancılı oldu ve 2. günü olmasına rağmen çok az geliyor bir de gecikince hamileyimdir diye umutlandım yani ben ce işe yaramadı
merhaba
ben esra
bende şuan bebek çalışmalrı yapıyorum :) ve daha geçen gun rahim filmi çekndim çok zordu ama bebeğim için değer diye düşünüyorum
iyim sağolun biraz faturalarım birikmişte onları yazmaya çalışıp bir yandanda burayı okumaya çalışıyorum
teşekkür ederim canım sağolcanım iyiyis biraz grip olmuşum ama iyiyim şükür.
geçmiş olsun aman dikkat et kendine
canım aşılamadan önce sen çatlatma iğnesi dene bence çünkü yumurtlama kolay olursa belki hemen spermlerle buluşma şansıda olur.çünkü varikoselde spermler uzun süre dayanıklı olamıyomuş canım .bence 'ovıtrelle' çatlatma iğneesini denemebde fayda var.gerçektenmi ,sperm sayısı kaçtı peki ,aşılamamı yapsam acaba seçiyolarya içinden ,
beryalim tombul kuşum hastamı oldun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine :teselli:
sağol fındığımın anası çok teşekkür ederim .:1hug:
tabi ben aranıza yeni katıldım umarım banada yer vardır :)
hg canım sende aramıza bencede değer bazı acıları çekmeyemerhaba
ben esra
bende şuan bebek çalışmalrı yapıyorum :) ve daha geçen gun rahim filmi çekndim çok zordu ama bebeğim için değer diye düşünüyorum
çatlamıyo çatlamıyınca kist oluyo yok canım akıntım çok az oluyo
yumurta akı gibi akıntı yumurtlamanın olduğunun ipuçlarından diye biliyorum ben
zuzucuğum benim de aynı yumurtalarım gelişmiyor işte ilaçlarla falan ama emin ol daha kötü olanların hamile kaldıklarını duydum ya inanalım olacaktır bu kıosmet ve anlık bir şey denk gelmesi lazım ve dua edelim denk gelsin diye moralini bozma canım ben de çok bozdum ama işe yaramadı en azından ümidimiz var dr. olbilir diyor ya hiç ümit olmasaydı üzme kendini ve inan sık sık tekrarla beynini inandır benim çocuğum olacak diye