Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kayda değer bişey yok okuma bence :utangac:
okyanusta yok kaç gündür:uhm:

nedense seni görünce aklıma otomatikman okyanus geliyo:1closedeyes:
aynı zamanda hamiş kaldınızya heralde ondan:delphin:
eşleştirdim sizikaydirigubbakcemile5

canımçok sağol bu mesajına rep verdim ama sadaka-i rep değil. içimden geldi gönlümden geçtikaydirigubbakcemile3:1hug:

merhaba kızlar nasılsınız özledim sizi ben eve döndüm yine evdeyim şükür ama hala yatıyorum kanamam başladı ve sancılarım var düşük tehlikesi hala devam ediyor yatıyorum yine dualarınıza ihtiyacım var sizler nasılsınız bakalım varmı bir değişiklik hamiş vamı hamiş
hoşgeldin ablacım kendine çok ama çok dikkat et inşallah yakında herşey daha güzel olur :1hug:

sadaka-i rep bayıldım valla :roflol::roflol::roflol:

beleş beleş ne gülüyon borcun var bağa unutma :mymeka:

canımçok sağol bu mesajına rep verdim ama sadaka-i rep değil. içimden geldi gönlümden geçtikaydirigubbakcemile3:1hug:

farkettim
senden ilk repi alma şerefine nail oldum:lepi:
isteyenin bir yüzü kara ...vermeyen zenci:roflol:

beleş beleş ne gülüyon borcun var bağa unutma :mymeka:

farkettim
senden ilk repi alma şerefine nail oldum:lepi:
isteyenin bir yüzü kara ...vermeyen zenci:roflol:
kız sen anlamıyon mu yarın sana sıra gelir merak etme
şimdilik kk beni düşünüyo bugün çok rep vermişim tabi sanada yeni vermiştim ondan istirahat et yarın verirsin diyo ne düşünceliler hee delikafadulden

hakca sözümü geri aldım istemiyom vermezsen verme :dilcikar:
dilenciye sadaka vermezsin ya dilenci söylenir aynı ona benzedi sırnaşık şey

beloş abla senin yatıyo olman gerekmiyomu
tehlikeli değilmi pc başında olman ablam
git yat sanada bebişinede bişey olmasın :Saruboceq:

hakca sözümü geri aldım istemiyom vermezsen verme :dilcikar:
dilenciye sadaka vermezsin ya dilenci söylenir aynı ona benzedi sırnaşık şey

aaaaa aşkolsun canım verdim repi.kusura bakmayın cahilliğime verin ben daha öncede verirdim siz bilseydimhihoyyyt

canlarım sağolun inanın sizleri çok merak ettim neler var ne yaptılar diye
hakcacım 12+1 günlük olduk salı günü doktora gideceğiz bakalım ne dicek artık takmıyorum allahıma emanet ettim hayırlısını o bilir doktordan gelince yine yazarım size sonucu inşallah meleğim sıkı sıkı tutunur bana

beloş abla senin yatıyo olman gerekmiyomu
tehlikeli değilmi pc başında olman ablam
git yat sanada bebişinede bişey olmasın :Saruboceq:
Bencede yatmalısın ablacım bukadar haberini aldık ya oda yeter Allahım bebişini sana bağışlasın :Saruboceq:

hakcacım 12+1 günlük olduk salı günü doktora gideceğiz bakalım ne dicek artık takmıyorum allahıma emanet ettim hayırlısını o bilir doktordan gelince yine yazarım size sonucu inşallah meleğim sıkı sıkı tutunur bana

:Saruboceq::Saruboceq: hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ablacım:Saruboceq:

canım maaşallah Allahım inşallah tamamını erdirsin sağlıkla.doktordan güzel haberlerle dönersin inşallah sağlıkla bebişinide görürüsün ultrasonda:Saruboceq::Saruboceq:
kendine çok iyi bak.

aaaaa aşkolsun canım verdim repi.kusura bakmayın cahilliğime verin ben daha öncede verirdim siz bilseydimhihoyyyt
Tsk ediyorum canım şakaydı ama fenada olmadı doydum valla :jeyyar:
ben sana hep veriyodum zaten sen vermesen bile ama artıgın öğrendin beklerik yani kaydirigubbakcemile3

citosum doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah tüm sevdiklerinle. seneye bebişin kucağında olacak inşallah. böyle boş boş kutladım kusura bakma

Back
X