Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Tsk ediyorum canım şakaydı ama fenada olmadı doydum valla :jeyyar:
ben sana hep veriyodum zaten sen vermesen bile ama artıgın öğrendin beklerik yani kaydirigubbakcemile3

gerçekten mi çok teşekkür ederim. bu arada tekrar cahilliğime verin nereden anlıyoruz rep verildiğinikaydirigubbakcemile3 eskiden teşekkür ediyorduk artık oda yok.

gerçekten mi çok teşekkür ederim. bu arada tekrar cahilliğime verin nereden anlıyoruz rep verildiğinikaydirigubbakcemile3 eskiden teşekkür ediyorduk artık oda yok.
kullanıcı paneline girersen direk karşına aldığınız itibar puanları diye hemen çıkıyo hatta ben sana buakşam verdim en galiba bakarsan görürsün okiş canım :1hug:

kullanıcı paneline girersen direk karşına aldığınız itibar puanları diye hemen çıkıyo hatta ben sana buakşam verdim en galiba bakarsan görürsün okiş canım :1hug:

tamam canım sağol. daha önce sanki duymuştum sen deyince hatırladım. orada puanlarımı görüyordum ama nerden geldiğini bilmiyordumkaydirigubbakcemile3

tamam canım sağol. daha önce sanki duymuştum sen deyince hatırladım. orada puanlarımı görüyordum ama nerden geldiğini bilmiyordumkaydirigubbakcemile3
İsimlerimizidemi görmedin kaydirigubbakcemile3
bende diyom bu kız beni beğenmiyor mu CADIARZU Ama bana kötü de davranmıyo bilmeyeceğin hiç aklıma gelmemişti vildanın sayesinde bunuda öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

saoln canlarım ben ıyıyım kusura bakmayın çok sık gıremıyorum unutuluyorum demı

canım unutuluyorumda ne demek unutmak değil ,arada bir ceeeee de bize haber ver o yeter. birbirimize alıştık merak ediyoruz sonra. dilnura katılıyorum hakkında bildiklerimi bende unuttum.

neyse canlarım ben çıkmak zorundayım benimki geldi yemeğini koyim acıkmış tabi bende acıktım fırsat bulursam tekrar gelirim bulamazsam yarın görüşürüz öptüm hepinizide Şeniz

İsimlerimizidemi görmedin kaydirigubbakcemile3
bende diyom bu kız beni beğenmiyor mu CADIARZU Ama bana kötü de davranmıyo bilmeyeceğin hiç aklıma gelmemişti vildanın sayesinde bunuda öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

canım dedim ya cahilliğime verinkaydirigubbakcemile3 evet vildan sayesinde bende öğrendim rep nasıl verilir. teşekkürler kalktı diye üzülüyordum ama rep varmış:sm_cool:
bundan sonra sık sık rep vericemkaydirigubbakcemile5. ne demen beğenmemek aşkolsun iyi ki varsınız:1hug: :enbuyukkk:

unutmadığınıza sevindim canım uzun zamandır karşılaşamıyoruz nasılsın bebişin nasıl gördüğümde çok sevindim allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.
belenay canım senin içinde çok mutlu oldum allah kucağınıza almayı nasip etsin siz terfi ettiniz sıra bizde artık

hakca bak eskiler eskiler diye sayıkladın sayıkladın eskileri toplamaya başladın yavaş yavaş geliyolar

unutmadığınıza sevindim canım uzun zamandır karşılaşamıyoruz nasılsın bebişin nasıl gördüğümde çok sevindim allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.
belenay canım senin içinde çok mutlu oldum allah kucağınıza almayı nasip etsin siz terfi ettiniz sıra bizde artık

evet canım.amin. iyiyiz Allaha şükür.inşallah en yakın zamanda szilerin haberleriyle daha da iyi olucam...

şimdi öğrendim unutulmazlardan olduğumu sen nasılsın canım

:jeyyar:
kızlar ben çıkıyorum şu saat itibariyle pc yi küçük vildana(kızıma)kaptırmış bulunuyorum
diloş ..hakca..vildan..belenay..iyi geceler canlarım hepiciinizi öpüyomŞenizŞenizŞenizŞeniz

:jeyyar:
kızlar ben çıkıyorum şu saat itibariyle pc yi küçük vildana(kızıma)kaptırmış bulunuyorum
diloş ..hakca..vildan..belenay..iyi geceler canlarım hepiciinizi öpüyomŞenizŞenizŞenizŞeniz

tamam canım bende çıkıyorum. görüşmek üzere. kızını ve seni öpüyoruzŞenizŞeniz

Back
X