Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sara ne diye yazmıyon beryal daha uyanamadınız mı
günaydın selam kızlar iyi günler hayırlı günler..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slmm herkese gunaydın ne zamandır giremedım istanbuldayım fırsatım olmadı sizler özledım ne var ne yok....
günaydın vildoşum hg tatlım ŞenizŞenizŞenizgünaydın citos...hakca...dilnur...beryal...sara...triyandafil...escales...okyanus....pink rose...hlymms...huzeyfe...dyd...rufeyde...nilüfer..............valla kızlar aklımda bu kadar kalmış
unuttuğum olabilir kusura bakmayın
topiğimizin bütün güzel bağyanlarına günaydıııınn
yaw şu rep ne anlatın çatlıycam bakkkkhakca ne farkettim biliyonmunaniknanik
sen cimrisin:1closedeyes:
hiç rep vermiyon:dilcikar:
biriktiriyonmu hıı:uhm:
sağol canım sende öyle. yalnız kağıt ve kalemi bıraktım bak kaç gündür, kim, nerede, ne yapıyor haberim yok geçmişi okuyamadım bayada uzun nasıl oluycam bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
hehe bizde çitosla eş olduk aynı walla çitosla ben okyanusla da hakca aynı zamanda hamile kaldılar ya.ondandır kuzumkayda değer bişey yok okuma bence
okyanusta yok kaç gündür:uhm:
nedense seni görünce aklıma otomatikman okyanus geliyo:1closedeyes:
aynı zamanda hamiş kaldınızya heralde ondan
eşleştirdim sizikaydirigubbakcemile5
:lepi::lepi:
günaydın citos...hakca...dilnur...beryal...sara...triyandafil...escales...okyanus....pink rose...hlymms...huzeyfe...dyd...rufeyde...nilüfer..............valla kızlar aklımda bu kadar kalmış
günaydın citos...hakca...dilnur...beryal...sara...triyandafil...escales...okyanus....pink rose...hlymms...huzeyfe...dyd...rufeyde...nilüfer..............valla kızlar aklımda bu kadar kalmış
BERYAL MSJ LİNKİNDE TERAZİ VARYA GRİ RENKTE KİME REP VERİCEKSEN ONUN MSJINA TIKLIYON ONAYLIYORUM YAZISINI TIKLIYON MESELA İLK BANA VEREBİLİRSİN sırnaşık şey
Ayrıcada kulanıcı kontrol panelİnden sana kİmler rep vermİŞ bakabİlİyon gÜlÜm bende sana verdİm orda gÖrÜrsÜn kuŞum
gunaydıın kızlar
günaydınlar hanımlar yeni haftada güzel haberler vermeniz dileğiyle
günaydınlar hanımlar yeni haftada güzel haberler vermeniz dileğiyle
gunaydıın kızlar
günaydın vildoşum hg tatlım ŞenizŞenizŞeniz
yaw şu rep ne anlatın çatlıycam bakkkk
kıs nasıl bilmezsin ..
hehe bizde çitosla eş olduk aynı walla çitosla ben okyanusla da hakca aynı zamanda hamile kaldılar ya.ondandır kuzum
aynen şekerim ben sizi çift çift aklıma yazmışım:lepi:
aynı zamanda hamiş kalıp çift olmuş olabilirsiniz...kıskançlıktan çatlayan smiley
bende kankisiyim bizde bir çiftik yanii:dilcikar:
vildoşum nasılsın bakalım görüşemiyos senle kuzummm:1hug:
günaydın cancağızım ayrıca hemşehrim.... :hihoyyyt
hoşgeldin kuzum nasılsın bakalım .ösledim yawwwwŞenizŞeniz