- 18 Kasım 2008
- 327
- 8
- 318
- 43
bursalıların içinde bir ben sivaslı kaldım
Öyle düşünme canım bak sayemizde bursayı öğreniyorsun bir gün yolun düşerse yabancılık çekmeyeceksin :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursalıların içinde bir ben sivaslı kaldım
güle güle hemende elinden tutup gesmelere götürüyon bakıyomdakızlar ben cıkıyorum gorusurz gezmeye gıdıcez fındıgımla
Öyle düşünme canım bak sayemizde bursayı öğreniyorsun bir gün yolun düşerse yabancılık çekmeyeceksin :dance:
canlarım ben geldim .hepinizin cuması mübarek olsun . nasılsınız.ben ve bebişim çokk iyiyis .biz anneannemize gidiyoz izmire .gezip gelcez.hem de teyze oğlumun düğünü var onu görecez kısmetse.öpüyorum ara ara girerim .
izmiremi gidyorsun canımcım...iyi yolculuklar sizee.kendine dikkat et..kaynanatörü gönderdin şimdide kendinimi vuruyon izmirlere...hihoyyyt....
gülegüle git gülegüle gel bizi unutma canımm...:a015:
sarraaa ne re kayboldun cicim...fisfisfis
ayyy sıkıntıdan patlıcammmm valladelikafadulden...kimse gelmiyoo tükkanımızaa bugün yaaa burasıda boşşş....puffffffffffffffffffffff patladımmmm ....uykuda bastırdı sızcam şuracıkta şinndiii..:1closedeyes:
sarraaa ne re kayboldun cicim...fisfisfis
ayyy sıkıntıdan patlıcammmm valladelikafadulden...kimse gelmiyoo tükkanımızaa bugün yaaa burasıda boşşş....puffffffffffffffffffffff patladımmmm ....uykuda bastırdı sızcam şuracıkta şinndiii..:1closedeyes: