Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ve fazla kaynayınca simsiyah oluyo sence faydası olurmu eşim her akşam içiyo bi fincan aldığımız yerde fazla içme dedi adam her gün bi fincan yetermiş

sağol canım
faydası olmasa söylemezler heralde
ben tvde bikaç kez duydum
inş.faydası olur

haklısın canım bende duyduğumu ona söylüyorum denemekte fayda var napalın umut biterse bizde biteriz bazen benimkide uyuzluk yapıyo ama çakşıra bişey demedi hayret ettim her akşam içiyo inş fayda eder

valla yaza kadar olmazsa bende burnunu kapatıp nevarsa içircem...gerçi ozaman oda içer canımcım oda üzülüyor olmadı diye ama şimdi yeni diye artistlik yapıyorkaydirigubbakcemile3.bende bişi yokta bilmemnede...yaza kadar olmazsa oda dener heryolu herhal:utangac:

valla yaza kadar olmazsa bende burnunu kapatıp nevarsa içircem...gerçi ozaman oda içer canımcım oda üzülüyor olmadı diye ama şimdi yeni diye artistlik yapıyorkaydirigubbakcemile3.bende bişi yokta bilmemnede...yaza kadar olmazsa oda dener heryolu herhal:utangac:

ben günleri zor geçiiyorum pazartesi yine doktor ilişki günlerini söylicek yine aynı şeyler ama eninde sonunda olucak daha zamanı var demek allah ım tez zamanda versin yarabbimm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

görüşürüz kızlar...
umutlu o otuda merak ettim yaa...tadı acımı peki..bizede ii geliyor ozaman doğurganlığı arttırıyor demiştiniz..hem erkeğe hem bayan içebiliyor oozamann..

ben günleri zor geçiiyorum pazartesi yine doktor ilişki günlerini söylicek yine aynı şeyler ama eninde sonunda olucak daha zamanı var demek allah ım tez zamanda versin yarabbimm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

işallahhh canımcım.enazından ilişki günlerini biliyosunn dur bakalım olur canımcım mutlakaa...
ben bidaha günaşırı değil hergün yapıcam yaa boşa bigün bile geçirmek istemiyorum..
iyice azgın karı oldu sancak millettee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bebbbişşş bebbbişşş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

işallahhh canımcım.enazından ilişki günlerini biliyosunn dur bakalım olur canımcım mutlakaa...
ben bidaha günaşırı değil hergün yapıcam yaa boşa bigün bile geçirmek istemiyorum..
iyice azgın karı oldu sancak millettee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bebbbişşş bebbbişşş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çok şekersin canımcım ya:) nazlı bebelerin bizi düşürdükleri durumlar.

Back
X