Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

işallahhh canımcım.enazından ilişki günlerini biliyosunn dur bakalım olur canımcım mutlakaa...
ben bidaha günaşırı değil hergün yapıcam yaa boşa bigün bile geçirmek istemiyorum..
iyice azgın karı oldu sancak millettee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bebbbişşş bebbbişşş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günlerini biliyoruz ama yinede olmuyo bizde hergün deniyoruz ama olmuyoruuuusenağlama

senle daha önce konuşmuştuk ama ben yeni olunca bi de sık girmeyince unuttum:utangac: senin konunu hayatım.benimki malum stres belası malesef

yumurtlama bozukluğu canım klomen kullanıyorum bide eşimin siperm sayısı orta dereceymiş malum stres hiç bitmiyo

görüşürüz kızlar...
umutlu o otuda merak ettim yaa...tadı acımı peki..bizede ii geliyor ozaman doğurganlığı arttırıyor demiştiniz..hem erkeğe hem bayan içebiliyor oozamann..

tadı acı ama birz şeker atınca içebiliyosun çok kötü degil adam günde bir fincan önerdi

klomen ovitrelle diye bi çatlatıcı iğne birlikte ocak ayında kullanmıştımsonuç alamadık.doktor 3-4 ay bu şekilde devam edicez demişti.ama ben bi daha gitmedim doktora.

klomen ovitrelle diye bi çatlatıcı iğne birlikte ocak ayında kullanmıştımsonuç alamadık.doktor 3-4 ay bu şekilde devam edicez demişti.ama ben bi daha gitmedim doktora.

ben çatlatma iğnesi hiç vurulmadım heralde bende çatlama oluyo hiç sormadım doktoruma ama hapsız yumurtlayamıyomuşum

pazartesi cabuk gelsin çok merak ediyorum kaç tane yumoş oldu acaba geçen ay 2 taneydi biliyosun ne kadar çok yumoş o kadar çok şans

bana doğal yolu biraz kolaylaştıralım dedi.o yüzden yapmıştı.hayırlısı artık.bu arada eşim gececi dediğn için soruyorm polis memurumu eşin.hani polis eşleri kullanır genelde de

bana doğal yolu biraz kolaylaştıralım dedi.o yüzden yapmıştı.hayırlısı artık.bu arada eşim gececi dediğn için soruyorm polis memurumu eşin.hani polis eşleri kullanır genelde de

yok canım eşim polis değil hem ne kullanır polis eşleri anlayamadım

muhakkak duymuşsundur ibrahim saraçoğlunun incir kürünü.sitesine kürü uygulayıp ta faydasını gören çok kişi yazmış denedinmi hiç hayatım

denemedim canım hiç sitesine girmedim saraçoğlunun öyleyse girerim bi ara tam olarak ne yazmam gerek siteye girmem için biliyomusun

sadece sana söylüyorum benim biraz korunma sürem olmuştu çok fazla net yazmak istemiyorum ama 2007 nin ağustos ayından beri istiyoruz olmuyo

Back
X