Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada incir kürünü şeyden yazdım sana.yumurta oluşumunu kolaylaştırıyormuş.
kaç yaşındasın
kızlar selam nasılsınız? sizlerle karşılaşmadım hiç? son gelişmeler nelerdir? hamile olan varmı aramızda?
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.benimki de çok üzülüyor.alternatif tıbbı benden çok deniyor.şu aralar keçi boynuzu kürü içiyor zaten
merhaba kızlar bir internet sayfasında erken gebelik belirtilerini için vücüt ısısına baktıklarını gördüm. ateş uyanır uyanmaz ölçülüyor ve düzenli takip edildiğinde vücutısısının arttığı ve hamilelik sonuna kadar öyle kaldığı yazıyor. sizce olabilir mi?
slm angel eda.ben de çok fazla grmiyorum topiğe.
evet durmak yok,yola devam!!slm iyiyiz sen nasılsın angel eda maalesef yok geçmişte olbilir ama okumadım ben fazla giremiyorum topiğe durmak yok yola devam
ben de canım. bazı günler takıldımmı saatlerce çıkmıyorum ama bazende bi kaç gün semtine dahi uğramıyorum.
evet durmak yok,yola devam!!
kızlar sizde ne gibi bi problem var. paylaşır mısınız?![]()
ben de se pko. bu ay soğan kürü yapıyorum salı bitecek inşallah. ve en kısa zamanda da düzelirim. darısı heimize inşallahŞenizbende yumurlama bozukluğu var klomensiz yumurlayamıyorum
eşimde doktora giti 3 ay lık hap verdi dr e vitamini b tane daha hapı vardı ama sadece 1 ay kullandı 2 ay haplarını almadı bahaneler uydurdu galiba gurur yaptı bende bişey yok dedi testi yaparken çok yorgundum dedi ondan düşük çıktı sayısı dedi eşim cahil biri değil bende üstüne gitmedim bu yüzden onunla tartışmadık bile