Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba iklimtuana naber :)
beryalcim sanada merhaba ...annenlerdemisin sen şimdi :))
canım güncelliyorum günlük olarakgünaydın herkese arkadaşlar hamile kalanların listesini bida bi görsek kim ilgileniyodu moral olurdu ..
evet valla gezelim azcık nohutumla .3 ay sıkıldık evde.sizleri unutmam ama sizde nohutumla beni unutmayınizmiremi gidyorsun canımcım...iyi yolculuklar sizee.kendine dikkat et..kaynanatörü gönderdin şimdide kendinimi vuruyon izmirlere...hihoyyyt....
gülegüle git gülegüle gel bizi unutma canımm...:a015:
canımmmmm gelmişsin görüşemedik.ösledim senicitosum ,vildoşum,beryalim ,escacım,hlymsim,niloşum,,diloşum,daisycim,mavigözlüm,tatlibebek, daha ismini sayamadığım arkadaşlarım sizi çoookk özledim inşallah denk geliriz bidahaki girişime bolca görüşürüz sizi seviyorumm Şeniz:teytey::teytey::teytey::teytey:
tamam canım geliris bebişimleevet niloşum cafedeyim duyduum duydummmmm çook sevindim yaa sonunda biri ni yaptık ayyy kaç aydır bizlerden tık yoktu çook mutlu oldum sen naptın dr a gidicem diyodun
beryalim yaaa ne çabuk geldin gittin ben sizi özledim neyse bidahaki gelişime inşallah hepinizi çook öpüyom bursayada gel tamammı nohut farklı şehirler görsün
hoşgeldin canımmerhaba ben yeni katılanlardanım aranıza
19 nisanda sabah ilk idrarınla test yapkızlar bana dua edin 4 nisanda aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycan yapıyorum en erken ne zaman belli olur ki
geçmiş olsun canım öpüldüngünaydın herkese ben hasta ölüyom birazdanda kaynanamlara gitmek için çıkacaz herkese iyi hafta sonları by byy
hayırlısı olsun canımmmmmrb huzeyfa ben iyi olmaya çalışıyom test sonuçlarım negatif tutmadı aşılamam senağlama
canımmm dinlen bir süre daha..nasılsınız kızlar yine bişeyler mi oldu yoksa anlaşın bakim güzel güzel bu arada hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum artık benim hafta sonu tatili derdim yok tüm gün evdeyim gelen gidenle meşgul oluyorum sıkıldığımıda belirteyim ben çalışmak istiyorum yaaaaaa ama eşim artık çalışma diyor dinlen diyor bakalım ikna edebilirsem teklifler var onları değerlendireceğim off evde oturmaktan sıkıldım gelen giden var diye siteyede giremiyorum fazla zaten bebiş içinde erken 3-4 ay yasak çalışmada yok:)ama olsun sağlıklıyım hayattayım ya gerisi boş allah hayırlısını nasip etsin hepinizi çooooooooook seviyorum öpüldünüz
anneciğine slm söyleeyerimsenibenyerimseniben
canımm bizde seni özledikkk ..hele kii nohutuu dahada özledik sankimm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım kendine iiyi bakk...![]()
saol canım iyiyim nolsun işte aynı.. canım sıkıldı bi gireyim dedim ama bi konu bile yok ortadadelikafadulden
geldim hu huuuu kimse yokmu :uhm:
slm ben varım nasılsın canım
bende iyiym sağol canım
eeee nevar neyok
hadi hayırlısı canım inş. vardır.
sana sabahta olmaz şimdi
anlıyorum canım sabah güzel haberleri verirsin inş.