Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın nilüfer hg...amin canım inşallah. sen nasılsın?

iyiyim tatlım..dün hiç dışarıya çıkmadım orangutana benzedim evde fenalık geldisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama temizliktir yemnektir ütüdür derken akşamı ettim ..erkendende uyumuşum dinlendim vaallaaahihoyyythihoyyythihoyyyt zımba gibiyim bugünhihoyyythihoyyyt

helal olsun nilüfer valla şu hem çalışıp hemde ev işini beceren kadınlara hayranım

iyiyim tatlım..dün hiç dışarıya çıkmadım orangutana benzedim evde fenalık geldisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama temizliktir yemnektir ütüdür derken akşamı ettim ..erkendende uyumuşum dinlendim vaallaaahihoyyythihoyyythihoyyyt zımba gibiyim bugünhihoyyythihoyyyt

o konuyu hiç deme gitsin dün abanda gına geldi valla bir tek merdiveni yıkıyamadım oda hortumu alacağım kişi evde olmadığından artık gelecek haftaya kaldı olmadı bu aralar yıkarım artık :CüvCüv::enbuyukkk:

ewt valla 2 ay önceye kadar bende öleydim ev iş eş 2 aydır evdeyim sırf tedavi yüzünden çıktım işten ama böle daha rahatmış ama hafiften sıkıldım

helal olsun nilüfer valla şu hem çalışıp hemde ev işini beceren kadınlara hayranım

sağol canım..valla çok çaba harcıomdelikafadulden
ama 2-3 ayda temizlikçi kadın çağrıyorum.cam silmeye))))bi onu yapmıyorum ...evim 8.kat kızz korkuyorum ..bide çok cam var evde ve yere kadar olan camlardan...onun dışında yetişiyor herşeyim ...:nazar:

nilüfer canım maaşallah Allah nazarlardan saklasın:nazar:

o konuyu hiç deme gitsin dün abanda gına geldi valla bir tek merdiveni yıkıyamadım oda hortumu alacağım kişi evde olmadığından artık gelecek haftaya kaldı olmadı bu aralar yıkarım artık :CüvCüv::enbuyukkk:

günaydın canımcım...seninde eline sağlık..oda olur artıkın...bende balkonu yıkayamadımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
amann napalım yaa evin içi temiz yaa tamamdırrsırnaşık şey..merdivenleri allahtan biz yıkamıyoruz valla ona vaktim olmazdı yanii..
çocuk olursa bırakıcam işi bende sadece bebeğimle ilgilenmek onu kendim yetiştirmek istiyorum çünküüü:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kıslar hepinize hayırlı sabahlar, kaç gündür bakamıyordum nasılsınız?

gelişme olan var mı? (hamile kalan)

sağol canım..valla çok çaba harcıomdelikafadulden
ama 2-3 ayda temizlikçi kadın çağrıyorum.cam silmeye))))bi onu yapmıyorum ...evim 8.kat kızz korkuyorum ..bide çok cam var evde ve yere kadar olan camlardan...onun dışında yetişiyor herşeyim ...:nazar:

kaydirigubbakcemile5
bu arada escales... yeb 2004..dezy...triyandafil hemşom..hg niz
ben kahvaltı yapmaya gidiyorum acıkan varsa gelsin pleasecokacimcoook

hepinize günaydın trifnadafilcim bu arada soruna cevap vereyim hlymms hamile canım mavi gözlüde bugün test yapıcaktı artık bakalım ondan haber ne gelicek inş bebiş vardır

kaydirigubbakcemile5
bu arada escales... yeb 2004..dezy...triyandafil hemşom..hg niz
ben kahvaltı yapmaya gidiyorum acıkan varsa gelsin pleasecokacimcoook

Hoşbulduk canımcım......Valla şu an sıkı bir kahvaltı ne iyi olurdu bi bilsen.....Ama pazartesi sabahına toplantılyla başladık valla delikafadulden..yoğun bir gün bugün...Arada bende sohbete katılmaya çalışıyorum işte idare edin.Haftasonu benimde canım çıktı hafta içi rahat edeyim diye yemek,ütü,çamaşır,temizlik :1shok: Ve pazartesiye dinlenemeden başladık......Ama hepinize günaydıııııınnnn iyi haftalar diliyorum a.s.

Hoşbulduk canımcım......Valla şu an sıkı bir kahvaltı ne iyi olurdu bi bilsen.....Ama pazartesi sabahına toplantılyla başladık valla delikafadulden..yoğun bir gün bugün...Arada bende sohbete katılmaya çalışıyorum işte idare edin.Haftasonu benimde canım çıktı hafta içi rahat edeyim diye yemek,ütü,çamaşır,temizlik :1shok: Ve pazartesiye dinlenemeden başladık......Ama hepinize günaydıııııınnnn iyi haftalar diliyorum a.s.

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
eline sağlıkkk canımcım.......hele ütüü hiç peşini bırakmıyoo insanınnsırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X