- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
vildan akşam bekleyemedim kusura bakma cnm günaydın bu arada
önemli değil canım ağaç olurdun beklemeye kalkışsaydın zatenkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vildan akşam bekleyemedim kusura bakma cnm günaydın bu arada
ewt cnm gördüm ee sen naptın gebelik varmı yada sorun varmı
canım ben 18 haftalık hamileyimdarısı en yakın zamanda szilerin başına inşallah:Saruboceq:
günaydın nilüfer hg...amin canım inşallah. sen nasılsın?
iyiyim tatlım..dün hiç dışarıya çıkmadım orangutana benzedim evde fenalık geldisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama temizliktir yemnektir ütüdür derken akşamı ettim ..erkendende uyumuşum dinlendim vaallaaahihoyyythihoyyythihoyyyt zımba gibiyim bugünhihoyyythihoyyyt
helal olsun nilüfer valla şu hem çalışıp hemde ev işini beceren kadınlara hayranım
:CüvCüv:
aaa ne güzel allah bağışlasın bende tadavi görüyorum amin allah isteyen herkeze nasip etsin
bu arada günaydın kızlar
iyiyim tatlım..dün hiç dışarıya çıkmadım orangutana benzedim evde fenalık geldisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama temizliktir yemnektir ütüdür derken akşamı ettim ..erkendende uyumuşum dinlendim vaallaaahihoyyythihoyyythihoyyyt zımba gibiyim bugünhihoyyythihoyyyt
o konuyu hiç deme gitsin dün abanda gına geldi valla bir tek merdiveni yıkıyamadım oda hortumu alacağım kişi evde olmadığından artık gelecek haftaya kaldı olmadı bu aralar yıkarım artık :CüvCüv::enbuyukkk:
sağol canım..valla çok çaba harcıomdelikafadulden
ama 2-3 ayda temizlikçi kadın çağrıyorum.cam silmeye))))bi onu yapmıyorum ...evim 8.kat kızz korkuyorum ..bide çok cam var evde ve yere kadar olan camlardan...onun dışında yetişiyor herşeyim ...![]()
kaydirigubbakcemile5
bu arada escales... yeb 2004..dezy...triyandafil hemşom..hg niz
ben kahvaltı yapmaya gidiyorum acıkan varsa gelsin pleasecokacimcoook
Hoşbulduk canımcım......Valla şu an sıkı bir kahvaltı ne iyi olurdu bi bilsen.....Ama pazartesi sabahına toplantılyla başladık valla delikafadulden..yoğun bir gün bugün...Arada bende sohbete katılmaya çalışıyorum işte idare edin.Haftasonu benimde canım çıktı hafta içi rahat edeyim diye yemek,ütü,çamaşır,temizlik :1shok: Ve pazartesiye dinlenemeden başladık......Ama hepinize günaydıııııınnnn iyi haftalar diliyorum a.s.