Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kaydirigubbakcemile5
bu arada escales... yeb 2004..dezy...triyandafil hemşom..hg niz
ben kahvaltı yapmaya gidiyorum acıkan varsa gelsin pleasecokacimcoook

hoşbulduk hemşocum, afiyet olsun sana cokacimcoook

hepinize günaydın trifnadafilcim bu arada soruna cevap vereyim hlymms hamile canım mavi gözlüde bugün test yapıcaktı artık bakalım ondan haber ne gelicek inş bebiş vardır

ayyy çok sevindim onların adına Allah mübarek eylesin, inş. bizlerde o mutluluğa hayırlısıyla ereriz, mavi gözlüyüde bekleriz :sm_cool:

günaydınlar herkese nasılsınız sevgi kelebeklerim .ben çok iyiyim nohutumda iyi allaha şükür .izmirde annemdeyim hala.1 hafta kalıcam .ar ara giriyorum öslüyorum sizleri öptüm hepinizi.Şeniz
Günaydın tatlım iyi olduğuna çok sevindim ŞenizŞeniz

Hoşbulduk canımcım......Valla şu an sıkı bir kahvaltı ne iyi olurdu bi bilsen.....Ama pazartesi sabahına toplantılyla başladık valla delikafadulden..yoğun bir gün bugün...Arada bende sohbete katılmaya çalışıyorum işte idare edin.Haftasonu benimde canım çıktı hafta içi rahat edeyim diye yemek,ütü,çamaşır,temizlik :1shok: Ve pazartesiye dinlenemeden başladık......Ama hepinize günaydıııııınnnn iyi haftalar diliyorum a.s.

dezy günaydın canım. maaşallahı var topiktki bayanların Allah nazarlardan saklasın:nazar::enbuyukkk: sanada iyi haftalar canım.

:ecrin_bebek:kızlarrrrrrrrr selam adetim yedi gün gecti bugun kan tahlili verdim dua edin pozitif cıksın ne olur dua edin:uhm::uhm:

günaydınlar hanımlar nasılsınız
bebeişlerinizde iyidir umarım annelerine fazla yaramazlık yapmasınlar bakayım
oh oh ne güzel bi hamiş daha verdik desenize hlymms hayırlı olsun canım

nilüfercim hlymms nasıl gebe kaldı (tabi kocasının yardımının dışında :roflol: ) nasıl tedavi gördü biliyonusmu şeker ?

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bilmiyorum tatlım...kendisi burada ama geçmişi okuyor galiba ...bu sayfaya gelince hemen anlatsın yaptığı şeyleriii

canlarım ikide belli olacakmış.yaa benim esime varikosel teşhisi koyuldu. bu ay olmaz nasıl olsa diye hiç kafamı takmadım fazla umutlanmak istemiyorum.ama cildim bozuldu belim arıyo kasıklarımda agrı var dün acile gittik dr gebelik testi istedi bugün belirtileri var dedi ama bilmiyom yaaaaaaaa hayırlısı olsun hiç umudum yok ama

Back
X