Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

osmaniyecim öyle işi saldığın zamanlarda hamile kalıyor biçok bayan...işallahhh canımcım işallahhh...sabırsızlıkla bekliyorum müjdeni canım....ALLAHH BÜYÜKKK ....işallahh bebişin seninledir...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canlarım ikide belli olacakmış.yaa benim esime varikosel teşhisi koyuldu. bu ay olmaz nasıl olsa diye hiç kafamı takmadım fazla umutlanmak istemiyorum.ama cildim bozuldu belim arıyo kasıklarımda agrı var dün acile gittik dr gebelik testi istedi bugün belirtileri var dedi ama bilmiyom yaaaaaaaa hayırlısı olsun hiç umudum yok ama

canım hayırlısı olur inşallah. bizi habersiz bırakma...kafana takmamışsın bu ay inşallah bebişin süpriz yapar.

hlyms kız gelemedin..bırak geçmişi hadin canım anlat bize şu taktiklerinihihoyyythihoyyythihoyyyt

canlarım ikide belli olacakmış.yaa benim esime varikosel teşhisi koyuldu. bu ay olmaz nasıl olsa diye hiç kafamı takmadım fazla umutlanmak istemiyorum.ama cildim bozuldu belim arıyo kasıklarımda agrı var dün acile gittik dr gebelik testi istedi bugün belirtileri var dedi ama bilmiyom yaaaaaaaa hayırlısı olsun hiç umudum yok ama

:1hug:belki vardır cnm sen umudunu yitirme

hoşbulduk hihoyyyt
osmaniye80 canım inş. hayırlı haberlerişni yazarsın ...umarım bebişinle berabersindir şu an ...:emir_bebek:

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız..osmaniyecim inşş hamilesindir canım hayırlısıyla güzel haberini alırız inşş..

yaaaaa arkadaslar aranızda hamile arkadaslar var gebelik belirtileriniz nasıl oldu sizde. benim bu ay cildimde lekelenmeler oldu catlak catlak belim cok agrıyo kasıklarımdada hafif hafif sancı var.bunlar aynı zamanda adet belirtisi bilyorumama ben adet olacagım zaman göğüslerim ağrırdı ama bu ay yok agrı offfffffff kafayı yiyecem

osmaniyecim inşallah bebiş vardır kızlar biz c.tesi günü eşimle film aldık ctesi benim fherif uyuya kaldı birini izledi bir diğerini izliyememişti dün akşam evde kalan filmi izledik hayaletli filmdi benim herif sabaha kadar hayaletlerle uğraşmış sabahta kalkmış bana sabaha kadar rüya üstüne rüya gördüm dedi bende sordum iyiyimi kötüyümü dedi bana bende ilk kötüyü söyle dedim sabaha kadar hayaletlerle uğraştım dedi iyi ne peki dedim bana tutmuş bu ay sen test yap sen hamile olacaksın rüyamda kız çocuğuna hamile olduğunu söylediler dedi bende güldüm aklında yatmıştırsın dedim

hayırlısı inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, umudunu yitirme canım a.s

osmaniyecim inşallah bebiş vardır kızlar biz c.tesi günü eşimle film aldık ctesi benim fherif uyuya kaldı birini izledi bir diğerini izliyememişti dün akşam evde kalan filmi izledik hayaletli filmdi benim herif sabaha kadar hayaletlerle uğraşmış sabahta kalkmış bana sabaha kadar rüya üstüne rüya gördüm dedi bende sordum iyiyimi kötüyümü dedi bana bende ilk kötüyü söyle dedim sabaha kadar hayaletlerle uğraştım dedi iyi ne peki dedim bana tutmuş bu ay sen test yap sen hamile olacaksın rüyamda kız çocuğuna hamile olduğunu söylediler dedi bende güldüm aklında yatmıştırsın dedim

hadi inşallah iyi rüyası gerçe :sm_cool:olur

insallah eşinin dediği cıkar hayırlısı olsun:CüvCüv:

Back
X