Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım balıklarının cinsi ne
nasıl hamile kalmışlar ne yapmışlar kıs:jeyyar::jeyyar:
bizde kızıma balık alacazda karar veremiyoz hangisi uzun ömürlü olursa ondan alalım diye düşünüyoz

bu arada dilnur hoşgeldin
rozalin sende hoşgeldin

bende rozalinden özür dilemek istiyorum
mesajına dönemediğim için
rozalin cnm çok haklısın bende senin yerinde olsam kendimi kötü hissederdim özür dilerim
Hoşbulduk canım nasılsın

bizde kızıma balık alacazda karar veremiyoz hangisi uzun ömürlü olursa ondan alalım diye düşünüyoz

rozalin sende hoşgeldin

rozalin cnm çok haklısın bende senin yerinde olsam kendimi kötü hissederdim özür dilerim

teşekkür ederim önemli değil cnm bende senden özür dilerim ani tepki verdiğim için:utangac:

Dargınlar barıştı oleeyyyyyyyyy bukadar basit işte tebrik ederim kızlar sizi :teytey::teytey::teytey:

adetin ilk günlerinde mesela 1 veya 2 .gününde belinize bir tülbent yada ona benzer bişey sarmak gerekiyormuş ve adet bitine hatta üstünden belki bir ay belki daha fazla zaman geçene kadar özel anlar dışında çıkartmadan bağlı tutmak gerekiyormuş.ilişkiden sonrada hiç kıpırdamadan yatağa yatıp sabaha kadar sırt üstü uyumak gerekiyormuş ve duş için çıkarıldıysa sonra tekrar beğlemek gerekiyomuş
ben adet olmak için bekliyorum olduğum gün yapıcam bağlama şeklini öğrenip

rozalin sende hoşgeldin

canım benim balıkların cinsi ciklet balıklar bende 2 yıldan beri var nasıl hamile kalmışa gelince benimkiler biraz garip hamile kalanlardan anacım bizim balıklar çiftleşeceği zaman etrafa döllerini köpük şeklinde bırakıyor erkekse spermlerini onların üzerine atıyor anacım bizim dişi balık bu yavruları ağzına alıyor ve uzun bir süre ağzında bekletiyor yaklaşık bir ay diyeyim ben sana bu arada o bir ay içinde ağzına hiç yem almıyor yani yemek falan yemiyor benim bu balık bira z sorunlu üç defa yavru aldı ağzına birini farkında olmadan yuttu birini ayırdık şim bardak koyarken eline saldırdı o sırada yavruları dışarı attı buda üçüncü anlıyacağın canım bakımı biraz karışık ama ömrü çok uzun diyeyim ben sana ısıtıcısına motoruna ve yemine dikkat edersen hiç bir sorunu yok anacım tavsiye ederim bu rada canım

banada geçen birisi bir şeyler söyledi ama anlamadım valla arpa suyundan falan bahsetti onun içinemi oturuyorlarmış kadının konuşmasından anlıyamadım valla ki kızına yapmış kızının şuan 4 çocuğu var

adetin ilk günlerinde mesela 1 veya 2 .gününde belinize bir tülbent yada ona benzer bişey sarmak gerekiyormuş ve adet bitine hatta üstünden belki bir ay belki daha fazla zaman geçene kadar özel anlar dışında çıkartmadan bağlı tutmak gerekiyormuş.ilişkiden sonrada hiç kıpırdamadan yatağa yatıp sabaha kadar sırt üstü uyumak gerekiyormuş ve duş için çıkarıldıysa sonra tekrar beğlemek gerekiyomuş
ben adet olmak için bekliyorum olduğum gün yapıcam bağlama şeklini öğrenip

NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ:CüvCüv:

bizde ciklet balığı istiyozda fanus alacaz ısıtıcılı olmayacakki ama
bide zor yöntemmiş kıs hamile kalmaları taktik alam dediydim :roflol:

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bizde ciklet balığı istiyozda fanus alacaz ısıtıcılı olmayacakki ama
bide zor yöntemmiş kıs hamile kalmaları taktik alam dediydim :roflol:

allah iyiliğini versin senin valla bu yöntem zor canım sen bildiğin yöntemden şaşma şekerim

Back
X