Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vildangelcim sağlık ocaklarında kan testi yapmıyorlar bende şimdi işteyim gidemedim meraktan ölmek üzereyimmmmmmm eczaneden test alıp yapayım mı![]()
ben geldim nabersiniz hanımlar hamiş haberleri varmıhihoyyyt
Buna sevindim gerçektenewet bana yakışmıycak tavırlar sergiledim bundan sonrada asla bu hatayı yapmıycam
yap zaten 10 gün sonra yapmak daha sağlıklı.
cnm bizim burda yapıyolar ondan demiştim
o zaman al bi test yap :ecrin_bebek: inşallah vardı cnm:Saruboceq:
hastanelerdedemi yapmıyolar sizin orda
Güle güle canım inşallah olumlu sonuç alırsın :Saruboceq:kızlar ben eczaneye gidiyom benim için dua edin
demek seninde bi kızın var allah bağışlasın cnm kaç yaşındaevet canım
benim için dua edin kızım çok istiyooo
gel gitme kıs yorulma hamiş hamiş bizde var veriyim ben sanaben bı bakkal gıdeyım kızlar tuzlu bıseyler alayım mıdem bulanıyoda
güle güle cnm inşallah güzel haberler verirsin sende zati halay çekesimiz var sende sebep olursun:teytey:kızlar ben eczaneye gidiyom benim için dua edin
kızlar ben eczaneye gidiyom benim için dua edin
bizimkinde idrar bile yok nasıl sağlık ocağıysa anlamadım. hele bizim burda o yüzde gebe sayısı fazla. kaydirigubbakcemile3 millet test yapıpda anlayana kadar vakit geçmiş oluyo demekki. kaydirigubbakcemile2 o nedenle ben her kantesti için 20 tl para veriom özel hastaneyesazan gıbı hemende atlıyom yaaa
bızım burdakı saglık ocaklarıda yapmıyo kantestını ıdrar yapıyolar sadece
bizimkinde idrar bile yok nasıl sağlık ocağıysa anlamadım. hele bizim burda o yüzde gebe sayısı fazla. kaydirigubbakcemile3 millet test yapıpda anlayana kadar vakit geçmiş oluyo demekki. kaydirigubbakcemile2 o nedenle ben her kantesti için 20 tl para veriom özel hastaneye
hg cnm evet var ben hamıleyıımm