Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyilik vildancım bugün beni çok güldürdün sen.suların kesilince:roflol: naptın geldimi sular..:roflol:

ayyy geldi çok şükür kociş eve gelmişti ama bende sabahtan beri yok canım sular ne çekiyom biliyonmu susuz dedim-tatlicadiarzu-
bu günlük kurtardım:jeyyar:

sekiz aydır istiyoruz canım allaha isyan etmiyorum çok şükür ağlarken bile allaha yalvarıyom allahım isyan etmiyorum sen herseyin iyisini bilir ve verirsin diyorum ama canımı sıkyom düsünmeyeyim diyorum olmuyo evi temizleyecegim belki dağılırım yaaa niye böle oldum anlamıyorumsenağlama

ağlama bitanem yaa valla bende üzüldüm şimdiii canım yaasenağlamasenağlamasenağlama
eşin biran önce tedaviolsun canım..ondan sonra olur zaten...kafana takmaaa...biran önce olursun hamişş merak etme..şimid temizlik falan yap tatlım sen...

arkadaşlar üzülmeyin diyorum ama üzülmemek elimizde değil oyüzden en azından allaha dua edelim biran önce hamile kalalım aminnnn

Teşekkür ederim bu inceliği yaptığın için ne zamandır bu böyle kapansın istiyordum hiç zor değildi ama olmuyordu demekki şimdiye kısmetmiş inşallah birdaha aynı şeyler yaşanmaz
herşeyden önce hamilesin ondan uzamasını istemedim geri çekilmiştim ama böylesi daha güzel oldu
kızlar süpersiniz yaaaa..
en güzelini yaptınız...sizi tebrik ediyoruma.s.:nazar:
hayırlı şiddet kavga var bizimkilerde yani annem siddet görüyodu durum şuan karısık kızlar sabahtan beri ablamlardayım eve yeni geldim ezcaneye uğramadım almadım önemli oldugunu düşünmedim çünkü işler çok karısık size daha sonra anlatırım canlarım fırsatım olmadı alıpta yapmaya moralim çok bozuk o yüzden yapamadım testi annemi dayım aldı götürdü kendi evine babam evde tek bacımda bana gelecek iş çıkışı bilmiyom napıcaz

canım Rabbim yardımcınız olsun..inşallah en kısa zamnda herşey yoluna girer...

kızlar bu arada herkese merhaba....

bu ay hamile kalmayı çok istiyorum ya...(gerçi her ay öyle de)
balkondan dışarı bakıyordum bi baktım herkes bebişini çıkarmış dolaşıyo...
ya da hamile...
(bende nedense sadece onlar görüyorum)
içim cız etti:çok üzgünüm:
inşallah bu ay tutmuştur Rabbim inşallah:Saruboceq:

benimde buay 6 gün gecikti sevinmiştim mevsim değişikliğinden heralde geç gelmiş cumartesi süpriz ben geldim dediii yani :CüvCüv:

ya da hamile...
Sağol canım Şeniz

dilnur..nilüfer..osmaniye...süpriz mucize nerelerdesiniz yawww
serra84.. svetla..sizleri ilk kez gördüm kızlar hga.s.

ayyy geldi çok şükür kociş eve gelmişti ama bende sabahtan beri yok canım sular ne çekiyom biliyonmu susuz dedim-tatlicadiarzu-
bu günlük kurtardım:jeyyar:

allah iyiliğini versin kız senin bilgisayarın başından kalkamadım diyemedinde helal olsun kız sana biz kadınlar varya :roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden:delphin::delphin:sırnaşık şeysırnaşık şey

ya da hamile...

inşallah olmuştur canımda kocisinle kolkola boncuğunu gezdirirsiniz anacım :CüvCüv:

Back
X