Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah olmuştur canımda kocisinle kolkola boncuğunu gezdirirsiniz anacım :CüvCüv:

ahhh canım Allah razı olsun...
hepimiz bi gün öyle dolaşırız inşallah...

ya bakıyorum da evlenmeden önce her şey ne kadar basit geliyodu...
hiç böyle bebek hasreti çekiceğimi tahmin etmiyodum..
çocukları aşırı derece de seviyorum,nerde bi bebek görsem mutlaka severim..
onların böyle hiç günaha bulaşmamış parlak parlak gözleri var ya...bitiyorum...

kuzummm ne olur gel artık...annen başka bebişlerde aramasın seni:ecrin_bebek::emir_bebek:

benim canım bir ay 26 oldum bir ay 29 oldum bu ay ise 6 nisan oldum
buda hamileliği engel sayılırmı acaba adet tarihide önemli diyorlar ya bakalım bizde eşimle bu cuma doktora gitcez inşallah yarabbim bize şu tarihte hamile kalma ihtimlin çok yüksek der aminnn

ahhh canım Allah razı olsun...
hepimiz bi gün öyle dolaşırız inşallah...

ya bakıyorum da evlenmeden önce her şey ne kadar basit geliyodu...
hiç böyle bebek hasreti çekiceğimi tahmin etmiyodum..
çocukları aşırı derece de seviyorum,nerde bi bebek görsem mutlaka severim..
onların böyle hiç günaha bulaşmamış parlak parlak gözleri var ya...bitiyorum...

kuzummm ne olur gel artık...annen başka bebişlerde aramasın seni:ecrin_bebek::emir_bebek:

allahtan dileğim dilek kapın açıktırda canım dileğin hemen tutar kız bizim içinde dua et :Saruboceq:

evet hayatım ya ben evlenmeden öncede severdim bebekleri şimdide seviyorum nur yüzlüm benim gel artık allah kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın yaradanım bizede nasip et

Amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın amın

iyiyim canım...
duygulandım biraz...
sen nasılsın...

bende iyi sayılırım çok şükür
ama yarama parmak bastın valla
bizde dün otobüsle ir yere gezmeye gidiyoruz çocuklu bir bayan bindi eşim yer verdi yaanıma oturdu kucagında çok tatlı bir bebek 6 7 aylık sanırım ben sevmeye başladım
yaramaz kucagıma gelmek için neler yaptı sürekli gülüyor bir eşime bir bana
başladım aglamaya çok duygulandım
Allahım o güzel günleri bizede gösteriri inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
evet hayatım ya ben evlenmeden öncede severdim bebekleri şimdide seviyorum nur yüzlüm benim gel artık allah kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın yaradanım bizede nasip et

allahım bütün bebiş isteyenlere nasip et hadi kızlar hep beraber amin diyelim aminnnnn

Amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende iyi sayılırım çok şükür
ama yarama parmak bastın valla
bizde dün otobüsle ir yere gezmeye gidiyoruz çocuklu bir bayan bindi eşim yer verdi yaanıma oturdu kucagında çok tatlı bir bebek 6 7 aylık sanırım ben sevmeye başladım
yaramaz kucagıma gelmek için neler yaptı sürekli gülüyor bir eşime bir bana
başladım aglamaya çok duygulandım
allahım o güzel günleri bizede gösteriri inşallah :saruboceq::saruboceq::saruboceq:
bızde tatıle gıttıĞımızde tatlımı tatlı Şekermı Şker bır bebıŞ tombul tombul sÜperdı ya harıkaydı allahım bızlerede nasıp et amın

allahtan dileğim dilek kapın açıktırda canım dileğin hemen tutar kız bizim içinde dua et :Saruboceq:
canım benim ya vallahi sen bana moral oldun yaaa...
inan hepimize çok dua ediyorum canım..
kendime dua ederken hiç atlamıyorum...
amin canım..en kısa zaman da kavuşalım cennet kokulularımıza...
allahım bütün bebiş isteyenlere nasip et hadi kızlar hep beraber amin diyelim aminnnnn

AMİNNN

Back
X