Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ılıŞkıye gırerken hangı pozısyonu kullanmak daha ıyı belkıde yanlıŞ pozısyonu kullanıyoz o yÜzden menıler hemen kaÇıyor deĞılmı ama sız nasıl yapıyorsunuz

Hoşgeldin canım duygulu arkadaşım benim inşallah birgün bizede nasip olacak :Saruboceq:

hb.. inşallah canım ya anlattım azz öce sanki bütün bebişler benim karşıma çıkıp bana özencik yapıyor gibi geliyo bu aralar ama inşallah bizde görürürz o günleri sen nasılsın iyimisin canım?

canım benim ya vallahi sen bana moral oldun yaaa...
inan hepimize çok dua ediyorum canım..
kendime dua ederken hiç atlamıyorum...

amin canım..en kısa zaman da kavuşalım cennet kokulularımıza...

AMİNNN

hayata güzel bakınki hayat size gülümsesin canım benim evliliğim okadar sıkıntılı bir şekilde olduki hiç ummadığım anda bir araya geldik eşimle neredeyse ayrılacak ve bir araya gelemiyecektik ben şuna eminim allah hepimizi sınıyor ve buda bir sınamadır canım hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin allah eminimki muhakkak bir gün bir zamanda bebişlerimizi elimize vericek o mutlu evliliğimiz onunla bir kat daha artıcaktır . canım

bende iyi sayılırım çok şükür
ama yarama parmak bastın valla
bizde dün otobüsle ir yere gezmeye gidiyoruz çocuklu bir bayan bindi eşim yer verdi yaanıma oturdu kucagında çok tatlı bir bebek 6 7 aylık sanırım ben sevmeye başladım
yaramaz kucagıma gelmek için neler yaptı sürekli gülüyor bir eşime bir bana
başladım aglamaya çok duygulandım
Allahım o güzel günleri bizede gösteriri inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canımsın yaaa...
seni ve buradaki kızları okadar iyi anlıyorum ki...
hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz...
gerçekten çook inanıyorum çok yakında hepimiz peş peşe hayırlı haberler vericez..
Rabbimizin izniyle...

hayata güzel bakınki hayat size gülümsesin canım benim evliliğim okadar sıkıntılı bir şekilde olduki hiç ummadığım anda bir araya geldik eşimle neredeyse ayrılacak ve bir araya gelemiyecektik ben şuna eminim allah hepimizi sınıyor ve buda bir sınamadır canım hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin allah eminimki muhakkak bir gün bir zamanda bebişlerimizi elimize vericek o mutlu evliliğimiz onunla bir kat daha artıcaktır . canım

amin bitanem ya...
inan ki seninle konuşmak çok iyi geldi bana sağol caım...

hb.. inşallah canım ya anlattım azz öce sanki bütün bebişler benim karşıma çıkıp bana özencik yapıyor gibi geliyo bu aralar ama inşallah bizde görürürz o günleri sen nasılsın iyimisin canım?
Hepimiz aynı duyguları yaıyoruz ama inşallah Allahım birgün bizede yaşatacak canım inşallah:Saruboceq:
bende iyiyim tatlım ilacım dün bitti yani 1.kutu adetimde perşembe bitti
bakalım inşallah gününde olurum ne olacak
ya yine düzenli olmazsa ne yapcam ben ne zaman olursam o adetin 16.günümü başlıycam ben 2.kutuya ona kafam karıştı biraz:uhm:

Hepimiz aynı duyguları yaıyoruz ama inşallah Allahım birgün bizede yaşatacak canım inşallah:Saruboceq:
bende iyiyim tatlım ilacım dün bitti yani 1.kutu adetimde perşembe bitti
bakalım inşallah gününde olurum ne olacak
ya yine düzenli olmazsa ne yapcam ben ne zaman olursam o adetin 16.günümü başlıycam ben 2.kutuya ona kafam karıştı biraz:uhm:

o hap çok iyi geliyo inşalla işe yarar sen adet olunca dr telefon aç o seni yönlendirir ama belkide olmassın hamiş olursun canım inşallah:Saruboceq:

İlİŞkİye gİrerken hangİ pozİsyonu kullanmak daha İyİ belkİde yanlıŞ pozİsyonu kullanıyoz o yÜzden menİler hemen kaÇıyor deĞİlmİ ama sİz nasıl yapıyorsunuz
Canım tabikide pozisyon önemliymiş ama özel bişey yapmana gerek yok normal olanı yapın ay ammada kötü bir cevap oldu kaydirigubbakcemile3
Ama öyle hepsi gitmeli çıkmamalı diye birşeyde yok çok azı bile yeterliymiş bizim bazı sorunlarımız gebeliğe engel oluyo yoksa aslında pek ala olura.s

o hap çok iyi geliyo inşalla işe yarar sen adet olunca dr telefon aç o seni yönlendirir ama belkide olmassın hamiş olursun canım inşallah:Saruboceq:
Ah keşke öyle olsa canım inşallah :Saruboceq:
öyle kafama göre başlamayayım dimi doğru diyosun arar sorarım canım:1hug:

Ah keşke öyle olsa canım inşallah :Saruboceq:
öyle kafama göre başlamayayım dimi doğru diyosun arar sorarım canım:1hug:
evet canım ya dr herşeyi sormak lazım durunmunu iyi bilsin ki ona göre yardımcı olsun :)
bu ay herzamankinden daha fazla uğraşmıştım ama yine olmadı.dün gece adet oldum:(o yüzden iy olmaya çalışyorum.nolcak böyle bilmiyorum
napalım ya üzülme canım nasip ne zamansa o zaman olacak
biz ne yapsak nafile hayırlısı olur inşallah.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

bende hamile birini görünce öyle olurdum canım kendimi çok kötü hissederdim,seni çok iyi anlıyorum bide ben eşime çok üzülüyodum o bana belli etmiyodu ama yüz ifadesinden ben anlıyodum onu kızlar biliyorum hepiniz çok üzülüyosunuz ama bi erkek olarak eşleriniz daha çok üzülüyo inanın buna.Ben hep eşimin o hali yüzünden çok üzülüyodum çünkü ona hiç kıyamıyorum ben.Çünkü onlar duygularını bizler kadar gösteremiyolar.Ama hep hayırlısını istedim Allahım olsun demedim hiç hayırlıysa bize bu çocuğu nasip et dedim.İnş. üzülmeyin rabbim sizin için en hayırlı olanı zamanı geldiğinde size nasip edecektir.Sizin bilemediğinizi o bilir vakti zamanı unutmayın dünya bi imtihandır.

Back
X