Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben bebiş için bir ara dijital görüntülü ses dinleme cihazı varya ondan aldım onun borcunu bu ay bitireceğim şimdide kulaktan ateş ölçer sordum bir braun var birde beko var ikisininde özellikleri falan neredeyse aynı biri 89 ytl diğeri 25 ytl sizce ne alayım hadi bana akıl verin kızlar
Bende braun u biliyorum çok güzel yengem kullanıyordu çocuğuna beko hiç görmediğim için yorum yapamıycam ama oda kötü bir marka değil tabi canım

bizde çekinerek korunuyoduk en iyi en zararsız korunma yöntemi o tabi eşin dikkatli olmalı tabiki kaçırırsa yeniyken bitti erkekler zevkide bırakamıyor tabiii

ben bebiş için bir ara dijital görüntülü ses dinleme cihazı varya ondan aldım onun borcunu bu ay bitireceğim şimdide kulaktan ateş ölçer sordum bir braun var birde beko var ikisininde özellikleri falan neredeyse aynı biri 89 ytl diğeri 25 ytl sizce ne alayım hadi bana akıl verin kızlar

canım bence braun almalısın,çünkü diğerlerine göre daha uzun ömürlü diye duymuştum..
yine de sen bilirsin tabiii

ya evet hazır senin yaptığın demiyonmu masaüstünde hazır anam kızmaaa ne olurr vallah dinleyecem bu sefersenağlama
Ama masa üstündeyken olmuyo işte internet adresini kopyalamamız lazım
sen hangi imzayı beğenmiştin ogünkü gönderdiklerimden
dur bulabilcemmi bakiyim

o konuda kafam karıştı işte benim

bak escales bazı ürünler var 5 tl aynı işi göçrüyor kaliteli bazıları var 15 tl aynı işi görüyor kaliteli bekoda çok ii marka bence onu al sen bekonun malları çok dayanıklı beyaz eşya elektronik alette süper :1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya arkadaşlar benim boyum uzun ya altınıza yastık aldığınında ayaklarınız havada kalıyor ya ona nasıl çare buluyosunuz boşaldıktan kaç dk sonra kalkıyosunuz

:roflol:şutarafagitti
evet hamiş adayları öyle yapılıyor içine bişey sokulurmu be adamı sünnetmi yapcak çok hassas şeyleri onların eşimle ilk gittiğimizde ikimizde kontrol test yaptırmıştık ordan biliyorum canım benim

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
heheh))))))))))))))

doktor soruyor ilişkiye gireli ne kadar oldu diye 3 gün ilişkiye girilmemesi gerekiyor bi tane kab veriyolar tuvalette git diyor orda boşalıyor içine labaratuvara gidiyor sonra

anaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla bilmiyordum yaaaa..hehe)))))

Back
X