Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar..
benbilirim tebrik ederim canım
bu arada 3 günden beri çok durgunum ben yaa,eşimde fark etti..
niye moralin bozuk bi şey mi oldu diyo..
zaten fazla konuşan biri değilim temelli sustum kaldım...
hayır olsun inşallah...
cnm niye sustun kaldın içinmi sıkılıyo hayırdır niye durgunsun:sm_confused:
cnm sıkma canını yaa....herşey olacağına varıyo biraz kuran oku açılırsın:teselli:vallahi bilmiyorum canım yaaa...
içim sıkılıyo ve sinirliyim..
adet tarihim 23 nisan yaklaşıyo ya sanırım ondan..
benim 1 hafta önceden hey heyler gelirde...
vildan canım cok sağol marka yazmak serbestmı ama sunset valla pahalı ama napıyım 135e aldım ama cok süper ya kçük gösterdı bıkını daha ucuz yarı fiyatına istersen onu al benım göbek cıktı dedım mayo kapar:))
sessiz tatlım cok sağol nedne üzğünsun cnmm yaaa
nilü sağol canım ıns kötu gunler gerıde kalır
cnm sıkma canını yaa....herşey olacağına varıyo biraz kuran oku açılırsın:teselli:vildoşum içine mi doğdu ne ben de tam çıkmıştım cüzüm vardı onu okuyayım diye...
hadi kızlar ben çıkıyorum yine gelirim inşallah....
Şeniz
slm ben geldim evrenin güzel prensesi canım nasılsın ben bilirim hadi hayırlı olsun sınavı kazanmıssın ezgicim sende h.g.
MAVİ GÖZLÜ CANIM TEST YAPTIN MI
bende bi türlü çıkamadım topikten..
evet canım dün yaptım ama negatif çıktı adtte olmadım benim ilk defa bu kafar geçti adtm cumaya kadar olmazsam dr gitcem
cnm sıkma canını yaa....herşey olacağına varıyo biraz kuran oku açılırsın:teselli:içime doğmadıda huzursuz olduğum zamanlar kuran beni çok rahatlatıyo onun için demiştimvildoşum içine mi doğdu ne ben de tam çıkmıştım cüzüm vardı onu okuyayım diye...
hadi kızlar ben çıkıyorum yine gelirim inşallah....
Şeniz
allah kabul etsin
bende çok tembelim hatime başlamıştım 140. sayfadayım hiç okuduğum yok
vildancım sesizdeniz h.şdiznz canım Şeniz
hoşgeldin mavişim nasılsın cnm
bende tam çıkıyodum annemlere kadar gidecem kendinize iyi bakın allaha emanetsiniza.s.a.s.
cnm sıkma canını yaa....herşey olacağına varıyo biraz kuran oku açılırsın:teselli:
içime doğmadıda huzursuz olduğum zamanlar kuran beni çok rahatlatıyo onun için demiştim
allah kabul etsin
bende çok tembelim hatime başlamıştım 140. sayfadayım hiç okuduğum yok
hoşgeldin mavişim nasılsın cnm
bende tam çıkıyodum annemlere kadar gidecem kendinize iyi bakın allaha emanetsiniza.s.a.s.
iyi diyim iyi olalım iyi olmaya çalışıyom canım sende kendine iyi bak görüşürüz yine gel :1hug:
mrb forumdaki arkadaslarım benimde sorunum bu aslında ama ben yeni evliyim benm korkum ilk gece bu konuda yardım edebilirmisiniz
cnm acık olucam ne olur kusuruma bakma tam yapmaya baslıyıcaz esimin seyini görünce korktum istemedim bu korkuyu nası yenicem gercekten bilmiyorum