Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar yinede herşey muhteşemdi birde bebişlerimiz gelsee....gell bebişimmm gellll gelll gelll:):)
sessizdeniz gibi yaptım bende...şirin arkadaşım:)

alüüüüüüüüüüü alüüüüüüü:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
nerdesiniz puffffffffffffffff:kızgın::kızgın::kızgın:

ayhh evet yaa çok sinirdi..ben o gece eve gelince çok gergindim hemde çok yorgundum..ne bilim o geceyi hiç sevmiyorum stresimi unutamıyorum çünküüüüüü:(:(((
bide eşimin arkadaşları şaka olaraktan doğalgazın vanasını kapamışlar buzgibi suyla banyo yapıp abdest alıp namaz kıldık işimiz bitince yine buzgibi suyla banyo yapmıştık(((((
ne sinirrrrrrrrrrrrr...hala sinirleniyorum gerizekalılara....
bide kız isteme günümü hiç sevmem yine çok gergindim koyun misali...(((((((((((((
gerginliğe hiçç gelemiyorummm yaa((((((((((((

ben allahtan ilk gecemizde korkmadım eşim çok iyi davrandı neyse doğalgaz faciasını bizde yaşadık ay nekomikti yaa bizim ev daha yeniydi sıfır daireydi doğalgaz bağlanmıştı ama henüz açılmamıştı bizde 3 gün boyunca kazanda su kaynatmıştık kaynanam kazan almış bide tüp koymuş allahım ne günlerdi allahtan 3 gün sonra balayına gitmiştik biz balayındayken açılmıştı doğalgaz ne günlerdi yaa :roflol::roflol:

arkadaşlar bir şey sorucam adetimin 3,günü hormon tahlili yaptırdım.E2 57.00 çıkmış
normal değerler 11-44 yazıyor ne demek bilgisi olan var mı?

canım tecrübelerime dayanarak e2 artı estradiol diyede geçer bazı yerlerde yüksek oluşu kist oluşumunu ortaya koyar kistin olmuş olabilir büyük bi ihtimalle adetinmi geçti niye yaptırdın bı tahlilleri doktoruna göstermedinmi benimde bi ara yüksekti doktorlar sitesinde bi doktora sormuştum bana bu cevabı vermişti o doktorda güvenilir iyi bi doktor ayrıca

ben allahtan ilk gecemizde korkmadım eşim çok iyi davrandı neyse doğalgaz faciasını bizde yaşadık ay nekomikti yaa bizim ev daha yeniydi sıfır daireydi doğalgaz bağlanmıştı ama henüz açılmamıştı bizde 3 gün boyunca kazanda su kaynatmıştık kaynanam kazan almış bide tüp koymuş allahım ne günlerdi allahtan 3 gün sonra balayına gitmiştik biz balayındayken açılmıştı doğalgaz ne günlerdi yaa :roflol::roflol:

bende korkmadım ama çok gergindim yinede çok kolay oldu zaten benimkide çok nazik ve romantiktir zaten kuuzuucummm benim ya allah başımdan eksik etmesiinn:)))
ben yinede pipirikli olduğumdan stresss yapmıştım o milyonlarca tokayyı çıkarırrkenesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ayyy bizde sitenin tessisatçısını çağırdık balayından dönerdönmez meger şalteri kapalıymış tık dedi kaldırdı adam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam canım ben sana bişi sorcam bu imza nasıl açılıyor bilmiyorum sen biliyormusun.

Back
X