Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

misafirim vardı ev berbat oldu ben fazla kalamıycam evi toparlayım yarın görüşürüz okiş
citos melek kız annelerin topiğine gitmemen için bi sebep daha hehhehkaydirigubbakcemile5

daha önce izindeyken memlekette teşhis koyuldu bi burda gözüküp ameliyat olucak canım işleri çok yogundu 1 aydır gidecez diyoruz diyoruz kısmet buguneymiş bu arada ben hala adet olmadım onun sıkıntısını cekiyorum

misafirim vardı ev berbat oldu ben fazla kalamıycam evi toparlayım yarın görüşürüz okiş
citos melek kız annelerin topiğine gitmemen için bi sebep daha hehhehkaydirigubbakcemile5
aman hatırlatma orayı bana sinirim zıplıyo aklıma geldikçe ben aslan oğlu olanlar topği açıcam:roflol::roflol::roflol:

daha önce izindeyken memlekette teşhis koyuldu bi burda gözüküp ameliyat olucak canım işleri çok yogundu 1 aydır gidecez diyoruz diyoruz kısmet buguneymiş bu arada ben hala adet olmadım onun sıkıntısını cekiyorum
cnm geçmiş olsun inşaalah seninde hayırlısıyla bebişin olur adetin niye geçikti acaba strestenmiki:bbo:

Bende varim! Hapi birakali 5 ay oldu hala bisey yok! Ikinci cocuguda cok istiyorum! Tabiki rabbim tüm kardeslerime versin! Hic cocugu olmayanlara daha önce versin!
Insallah bi cocugumda olur! Ilk cocugumda hapi birakir birakmaz hamile kalmistim bakalim bunda nekadar sürcek! Hayirlisi!

:emir_bebek:

Back
X