Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyyyiiiyimm kıııı turp gibiyim...keşke midem bulansa kasıklarım ağrısa falan filan..yoooohhh maşşaalllahım var![]()
ooo bugun kalabaligiz. ne var ne yok kendini hamile gibi hisseden var mi?
kızlar be c.tesi günü muayeneye gittim başka bi doktora. ve normal adet günüm bugün. daha olmadım. sizce hamile olsaydım doktor ultrasonda görmez miydi? ben sormadım. o da şüphelenmedi bile. sizce bu normal mi? ha bi de bana dedi ki ben de pco var ya eğer adet olmazsan ara beni sana adet söktürücü vereyim dedi. hadi gebeysem?angel edacım soru neydi görmedim.
kızlar be c.tesi günü muayeneye gittim başka bi doktora. ve normal adet günüm bugün. daha olmadım. sizce hamile olsaydım doktor ultrasonda görmez miydi? ben sormadım. o da şüphelenmedi bile. sizce bu normal mi? ha bi de bana dedi ki ben de pco var ya eğer adet olmazsan ara beni sana adet söktürücü vereyim dedi. hadi gebeysem?
hoşgeldin sessizdeniz... çok sevindim haberini duyunca gözünaydın cnım..kaydirigubbakcemile5
hlymms canım sizin aşılamamıydı merak ettimde![]()
kızlar be c.tesi günü muayeneye gittim başka bi doktora. ve normal adet günüm bugün. daha olmadım. sizce hamile olsaydım doktor ultrasonda görmez miydi? ben sormadım. o da şüphelenmedi bile. sizce bu normal mi? ha bi de bana dedi ki ben de pco var ya eğer adet olmazsan ara beni sana adet söktürücü vereyim dedi. hadi gebeysem?
hoşgeldin sessizdeniz... çok sevindim haberini duyunca gözünaydın cnım..kaydirigubbakcemile5
yok cnm ben ılk defa klomen kullandım dr um sonra catlatma ıgnesı verdı oldu ılk ayda
kıızz onlar hemen olmuyo once adet belırtılerı baslıyo
benım adetımı bıkac gun gectıkten sonra kasıklarım agrıdı
hihoyyyt hamile olan arkadasim senin nasildi hamilelik belirtin adetten sonra mi kasiklarin agridi ben anliyamadim biraz bizi hamilelik tecrubenle aydinlatirmisin sekerim:enbuyukkk: