Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hs geldin dil_nur iyi bakalim adetim bitti; bugun kacinci gun hmmm sekizinde bitmisti 12. gun adetim biteli bakalim hayirlisikaydirigubbakcemile4
hoşbulduk canım hadi bakalım hayırlısı

hışgeldin kuşum..yok beee ne iyisi kızz..halayları çektik oynadık çokşükür ama stres geçmiyoo..herkez hamile kalmadan olmuyoo ..bursa yolları açılmaya başladı darısı başımızaa....
Hoşbuldum tatlım valla bende öyle çok stresliyim yine ara kanamam var bursanın yolları açılsada önce benim tamir olmam lazım galiba:delphin:

of ulen efkar bastı sankimm benii..ben zaten iki gündür çoksinirliyim benimkini haşayıp duruyorum valla... bi çakcak sinek gibi yapışcem bugun hiç bişi demiyorum tutuyorum artık kendimi..sinir sistemim bozuk ...hafta sonuda yapmadığını bırakmadı yemekleremi çıkarmadı aşkım yaa..hemde denize karşı..stresimi atim diye.....bi sinir var üstümde..

canım eğer bu ruh hali değişimi diğer aylardan farklı geliyosa ki bunu sadece sen anlayabilirsin,hamiş olabilirsin canım dikkat et.benim ki çok erken belli oldu ya seninle hemen hemen aynıydı adet günümüz belki sende test yapsan çıkar canım ya ne dersin?

bu sinir mevsimsel mi yoksa hamileliktenmi ki :1no2:

haftasonu bende bizimkine yapmadığımı bırakmadım nerseyse benneyaptımki :utangac:

oy kuzum benim ne oldu kıs sana daha günün bile geçmedi galiba bu ne karamsarlık yapma ama :teselli:

evt haklısın canımm...stresi bir hafta önceden sardı...olmayacak diye sinirleniyorum galiba...benimkine ondanmı sinirleniyorum bilmem ..yapamadın dicem nerdeyse ayıp olcak adamabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

selam kızlar nasılsınız

hg cnm nasılsın

evet canım daha dikkatli olmam lazım ama geçen hamileliğimde çok pipirikli davrandım şimdi pek üzerine düşmemeye çalışıyorum..
sadece kasıklarımdaki ağrı dışında pek düşünmemeye bununla birlikte de dikkat etmeye çalışıyırum tabi
bu arada aramızda 1 hafta var bende netten hesapladınm 4+2 çıktı

cnm o hesaplamalara gore benımde 6 haftalık cıkıyo ama dr 5 haftalık dedı

anam kızz hamilemiyim yoksaaa=))))) bak bu var bende...bende üzülüyorum ama öyle her şeyini tersliyorum durmadan...karşıdan bakıyorum ay canımm ya niye böyle dedim diyorum kendkendime bişi soruyo takkk cevap hazır bende ..nerdeyse boğucamm....
hemen kaçıyo benimkide busefer hepten üzülüyorum ama bi dengesizzzimm..işallahh sen gibiyimdir canım haftasonu belliolur atıkın

aynen ole cnm ıns hamılesındır cnm ya sımdı sana haftasonuda gelmez

hlymms - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hlymms sana da hayirli gebelik donemleri allah tamamina erdirsin

cok sagol cnm darısı basınıza

canım eğer bu ruh hali değişimi diğer aylardan farklı geliyosa ki bunu sadece sen anlayabilirsin,hamiş olabilirsin canım dikkat et.benim ki çok erken belli oldu ya seninle hemen hemen aynıydı adet günümüz belki sende test yapsan çıkar canım ya ne dersin?

ayy yapayımmı kuşum..cidden bizim aynıydı senın neden bukadar erken belli oldu yavruşum...kaçgün önce yaptın testi???

bu sinir mevsimsel mi yoksa hamileliktenmi ki :1no2:

haftasonu bende bizimkine yapmadığımı bırakmadım nerseyse benneyaptımki :utangac:

canım bunu en iyi kişinin kendisi anlar bence..
yani mevsimden mi ,adet günü yaklaştığı için mi,yoksa bunların dışın da bi farklılık mı yani hamilelik mi...
inanın bana insanın içinde bişe oluyo...bu farklı diyosun..
Rabbim bunu içinize veriyo,inşallah en kısa zamnda yaşarsınız bunları da sessizdeniz demişti dersiniz..
inanın farkı fark ediyosunuz:)

nilufer duygusal bozukluk yasiyosan test yaptir sekerim sesiz deniz belirtileri yazmis sana uyuor mu?

dişağrısı bendede var ama bahar aylarında benım hersene olur..zaten dişçimdi demişti bahar aylarında vücudun zayıflıkları çıkarmış ..bide depresyonlar bahar aylarında daha sıklık gösteririmiş...gerçekten her sene yaptırrım dolgu türü bişiler..
ben mevsimsel geçişe bağladım biraz ama işallah bebiştir...

evt haklısın canımm...stresi bir hafta önceden sardı...olmayacak diye sinirleniyorum galiba...benimkine ondanmı sinirleniyorum bilmem ..yapamadın dicem nerdeyse ayıp olcak adamabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
Deme kız onlarada yazık aslında onlarda bunun stresini bizle birlikte yaşıyorlar ama belli etmiyorlar ya onlarda üstümüze gelseydi napardık hiç yoktan anlayış gösteriyolar oyüzden bu konuda şanslıyız valla yoksa 2 katı fazla yıpranırdıka.s

hoşbulduk canım hadi bakalım hayırlısı

Hoşbuldum tatlım valla bende öyle çok stresliyim yine ara kanamam var bursanın yolları açılsada önce benim tamir olmam lazım galiba:delphin:

allah allah yine arakanamamı(((((((((((tühh yaa...kullandığın ilaçtan olabilirmi????doktorun ne dedi??

ayy yapayımmı kuşum..cidden bizim aynıydı senın neden bukadar erken belli oldu yavruşum...kaçgün önce yaptın testi???

canım cumartesi yaptım yani 18inde...ve çizgi 1 dk olmadan çıktı ve çok koyuydu
geçen hamileliğimde adet günümde yapmıştım çok silikti ama şimdi çok kırmızı acaba ikiz mi nekaydirigubbakcemile3

canım bence yap testi böyle kaygı yaşamaktansa...çıkmazsa da demek hayırlısı böyleymiş dersin..Rabbiöm zamanını biliyo bebişinde zamanını bekliyo....

haaaa bir sey daha soracam kizlar bu adet belirtileri hamileligin ilk haftasinda da olur mu? lazanyanin yanina hangi corba yapimmm??,

Back
X