Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüferciğim ara kanama bazen düşükten de oluyor yani fark etmeden bebek düşüyor sen bir doktora gitsene

bende yok hayatım arakanama.zaten ben olursam artık adet olurum az kaldı..24ü..günüm...diloşun arakanaması varmışş...

haaaa bir sey daha soracam kizlar bu adet belirtileri hamileligin ilk haftasinda da olur mu? lazanyanin yanina hangi corba yapimmm??,

allah iyiyliğini vermezsin kızz güldürdün beni.....hamilelik belirtisi lazanya ve çorba)))))),
kız çorba olaraktan tarhana yap gitsin heheh))nefarkeder ....

allah allah yine arakanamamı(((((((((((tühh yaa...kullandığın ilaçtan olabilirmi????doktorun ne dedi??
ilacın yan etkilerinde yazıyor ama ben doktora gitmedim henüz canım aslında aramayıda düşündüm ama arayasım yok herşeye gıcık oluyom derdimi anlatmak istemiyom hiçbişey duymak istemiyom ya :çok üzgünüm:

Kızlar ben 24 olmam gerekıodu17sınde oldum ama bır gun surdu ve az geldı.ve sadece lekeneme var ogunden beı sızce neden olur

sessizdenizim senin adet günün kaçındaydı normalde...bizim aramızda yinede 2-3 gun vardı galiba dimiiiii

selam canım bu arada meslektaşıza.s evet canım ben daha önce düşük yapmıştım ama hamile kaldığımı geç öğrendim ara kanama geçirmiştim ve onu regl sandım sonra da düşük oldu zaten

tabi her hamilelikte görülecek diye bir şey yok sanırım bünyeye bağlı

mirmirmirmir mirmirmirmir kizlar benim biraz uykum var birz kestirip geleyim grszmirmirmirmir benim soruma cevap alamadim hamile arkadaslaaaaaaar diyorum ki ilk hafta hamilelik belirtisi olurmu?

canım sende mi düşük geçirdin peki neden olmuştu tedeavi ile mi hamile kaldın yoksa doğal yolla mı?
doğal yolla kaldım canım kesem gelişmemişti 5 haftalıktı şubatta düşük oldu hiç korunmadım şimdide hamileyim şükür
Kızlar ben 24 olmam gerekıodu17sınde oldum ama bır gun surdu ve az geldı.ve sadece lekeneme var ogunden beı sızce neden olur

canım bu lekelenmenin rengi kahverengi miydi?
genelde kahverengi olur benim öyleydi,test yaptın mı canım?

doğal yolla kaldım canım kesem gelişmemişti 5 haftalıktı şubatta düşük oldu hiç korunmadım şimdide hamileyim şükür

canım bu lekelenmenin rengi kahverengi miydi?
Genelde kahverengi olur benim öyleydi,test yaptın mı canım?

cnm ılk önce akıntıyla pembe leklenme oldu ama suan kahve rengı

Back
X