Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoş.geldın vıldancım
hoşbuldum cnmŞeniz
sessizdenizim akşam yapmam sabah daha kesin çıkıyormuş yaa sabah yaparım..tabi test bulursak çıkışta anca nöbetçi olanı bulmalıyız biz geç çıktığımızdan...bulamazsam yarın güniçinde gider alırım artık..haber vermezmiyim tatlışş herkezden önceee söylerim zaten
kıs nilüş senindemi günün geçti ben fransız kaldım topiğe:uhm:
iyi yaptın kız vildoş yarın bende drdan sonra gezecem valla patladım kaçgündür evde.

iyi yaparsın cnm açılırsın biraz kafa dağıtmaya iyi geliyo:delphin:

bak sense stres yapmışsın kızz...ilaç kullanıyosun neticede tatlım ...bi sorsaydın..senin önümüzdeki ay düzene girer artık moral bozma tatlışım yeni içmeye başladın ilacıı
ilacı sadece 10 gün kullandım canım normal adet olmamı sağlamıştı diğer kutuya gelecek adetimin 16.günü başlayacaktım ama şimdi yine karıştı gerçi yan etkilerinde ara kanamalara yol açabilir yazıyo ama doktora danışmak en doğrusu tabi
Bir de şu soğan kürüne taktım bakalım belki işe yarar diyorum ama şimdi başlayabilirmiyim onu bilmiyorum adam ilk kür 15 günlüktür nezaman başladığınız farketmez yamış ama yinede emin olamadım tatlım ya

canım meşrutiyet cad.no:33 kızılay
bende hiç gitmedim zaten gidersem emine hanıma özel muayenesine gitcem oda kocatepenin ordaymış
netten araştırabillirsin canım
bu arada ankaranın neresindensin canım?

kız vallahi bi alakam yok firmacılarla:)
canım ne olur bebiş olsa da olmasa da bırak şu sigarayı ya..

bırakıcam canım kesin bırakıcam bidahada elime almam lanet şeyii....

hoşbuldum cnm .Şeniz...yok daha test yapmadım....seninki kesinleştim canm

canım daha kan testi yaptırmadım ayın 27 sinde gitcem
ama bu gün iki test daha yaptım farklı markalardan ikisinde de çıktı..yani 4 test yapmış oldumkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin melikecim nasılsın ...bende yeni geldim
diloş sen napıyon kıs

hoşbuldum cnmŞeniz

kıs nilüş senindemi günün geçti ben fransız kaldım topiğe:uhm:

iyi yaparsın cnm açılırsın biraz kafa dağıtmaya iyi geliyo:delphin:

yokk kızzz..sessizdenizle aramızda 1-2 gün vardı o erken yapmış hamile çıkınca bende gaza geldim çıkarmı diye)))))

geldim bileeeekaydirigubbakcemile4

kendi kendine :nazar:degircen kısdelikafadulden

yemekten bahsetmak yok hamişler var yazık yaakaydirigubbakcemile3

güzelim bak dr herşeyden haberdar et ki senin durumunun farkında olsun ona göre davransın yaw
a.s... canım ya bende durum aynı bu 2. ay dogum kontrol hapı kullanıyorum şimdilik biraz düzene girsin bakalım hayırlısı olur inşallah....
haklısın canım farkındayım ama birde bana sor nasıl gözümde büyüyor

selam herkese aman maşallah ne kadar kalabalığız :nazar:
sende hoşgeldin canım nasıl geçti gezmeler

ilacı sadece 10 gün kullandım canım normal adet olmamı sağlamıştı diğer kutuya gelecek adetimin 16.günü başlayacaktım ama şimdi yine karıştı gerçi yan etkilerinde ara kanamalara yol açabilir yazıyo ama doktora danışmak en doğrusu tabi
bir de şu soğan kürüne taktım bakalım belki işe yarar diyorum ama şimdi başlayabilirmiyim onu bilmiyorum adam ilk kür 15 günlüktür nezaman başladığınız farketmez yamış ama yinede emin olamadım tatlım ya

ilacın adı neydı cnm

kızlar ben çıkıyorum güzel haberlerde görüşmek üzere kendinize iyi bakın hamile olanlar bebişlerine de iyi baksınlar by

ya uff ya
vildan nilüfer biz nasıl uyucaz
sabaha kadar çatlarız meraktan yaaaaaaaaa

evettt yaaa((((((( kızım ben fazla alcam zaten ucuz bişi bu testler akşam sabah oyuncak gibi yaparım artık..zaten bir ay boyuınca yoğurt kabıdır çerez kabıdır plastik ne bulursam biriktiriom ay sonu kullanıyom))))hehe))))üle işte kağımda stokta var tamamdır....sırnaşık şey

Back
X