Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çok saolun kızlar bu arada ben aşılama yaptırdım 1 hafta önce beklemedeyiz bakalım hayırlısı artık sizlerde varmı gelişme
hayırlısı olsun vildancım bende yarın test yapacam 4 gün geçti günüm çok heyecanlıyımdelikafadulden
ben vildanmı diğer vildanmı
eğer bensem iyiyim teşekkür ederim beloş ablamcımŞeniz

sen vildan canım diğer vildanı görmemiştim yazarken tatlımsırnaşık şey[/QUOTE]

heee saol Şenizben hemen küsüyom napıyım sevilmediğimi düşünüyom:çok üzgünüm:

kızlar doktordan geldim bugün nur topu gibi üç tane kistim varmış :teselli: ultrason çeken adam demezmi boş gebelik görünüyor diye :1shok:yuh dedim yani sonra doktor geldi seni kürtaj yapmamışlar burada gebelik görünüyor demezmi :1shok::1shok:ben şok sonra vajina ulrason baktı doktor kistmiş dedi :dilcikar:çok büyük müş üçüde ama ilaç vermedi üniversite hastanesine git dedi belki ameliyat yaparlar yani felaket tellalı gibiydiler :mymeka:gittiğime pişman oldum daha yeni kürtaj oldum adam boş gebelik var diyor ya bugün hiç günümde değildim canlarım zaten eşimde yok burda memleketine gitti az önce telefon etti ne oldu diye müjde kürtajdan hemen sonra bir boş gebeliğimiz oldu dedim:roflol::roflol:ardındanda şaka şaka üçüz kistimiz olacak dedim:roflol:adam şok oldu delirdiğimi düşündü galiba ses tonundan bunu hissettimkaydirigubbakcemile3:jeyyar:ama neyse kendime geldim sonunda ne zor kadın olmak ya

bitaneciğim onlar kaybolurlar sen canını sıkma
benim arkadaşımda 18 haftalık bebğini kaybetti kürtaj oldu
ha bire miyomun var şu bu dediler nerdeyse ameliyat edeceklerdi
kendiliğinden düşürdü kız o parçayı iyimi götürdü
baktılar hastanede patolojde hamilelikle alakalıymış sanırsam
sendede belki olabilir
sıkma canını emi:1hug:
sen git bi üniversite hastanesine

belenaycım geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
rüfeyda serra çok saol canım
adaşım hadi bakalım hayırlısı olsun bize müjdeyi verirsin inş

a...s....cnm tekrardan hoşgeldin

beloş abla soğan kürünü dene bence dedim cevap vermedin

yüz buldum beloş aplaaa bi rep versene 4000 oluyum :jeyyar:

kız rep manyağı oldunuz heedelikafaduldenveremiyomuşum sana yeni vermişim izin vermediler lülülülülülüama istediğin rep olsun verebildiğim an kapındayım rep içinkaydirigubbakcemile5

kız rep manyağı oldunuz heedelikafaduldenveremiyomuşum sana yeni vermişim izin vermediler lülülülülülüama istediğin rep olsun verebildiğim an kapındayım rep içinkaydirigubbakcemile5

valla hamile kalamdık bizde kendimizi reple avutma yolunu seçtik iyide ettik dağıtıyoz bol keseden süprizzzzz

belenaycım geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
rüfeyda serra çok saol canım
adaşım hadi bakalım hayırlısı olsun bize müjdeyi verirsin inş
sağol canım benim eh alıştık artık herşeyi görüyor insan allah sağlık versin yeterki

belenay abla avatarın çok yaşlı a.shemde eli merdaneli :oklava:sen öyle değilsinki ama :sm_confused:

a...s....cnm tekrardan hoşgeldin

beloş abla soğan kürünü dene bence dedim cevap vermedin
canım daha önce denedim ben o kürü denemediğim kalmadı bende işe yaramamışştı ama yine denicem bakalım belki kistlerim beni terkeder inşallah acıların kadını moduna girdim bende yavvv:bbo: beterin beteri var

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyy rep konuşunca çok rahatlıyom yafff saatlerde çok çabuk geçiyo:roflol:
evet yaf
evet canım ben eskiyim ama giremediğim için unutuldum artık:çok üzgünüm::roflol:
aşk olsun canım yaaa
valla hamile kalamdık bizde kendimizi reple avutma yolunu seçtik iyide ettik dağıtıyoz bol keseden süprizzzzz
he valla stres topu gibi bişey bu repdelikafadulden

banada banada
amma yüzsüz oldum hee:utangac:

Back
X