beryalcim özledik seni hayatım....:1hug:
sensiz olmuyorr hersabah erkenden gelirdin hemencik:):) nezaman rutine giriyor senin işlerin hayatım çok özledim
niloş kız bi varsın bi yoksun nere kayboluyon bakim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beryalcim özledik seni hayatım....:1hug:
sensiz olmuyorr hersabah erkenden gelirdin hemencik:):) nezaman rutine giriyor senin işlerin hayatım çok özledim
niloş kız bi varsın bi yoksun nere kayboluyon bakim.
müşteri geliyor canım ..güzelll bi satış yaptım çokşükür...hep böyle müşteriler gelse keşke..ama yavaş yavaş gelir yaz geliyor yaaa))))müşteri gelince pıt çıkıyorum hemen tatlım..bişide yazamıyorum hemen kalkıyorum falan....kusura bakmayın yani pıt diye çıktıysam müşteri gelmiştir canımcım...yoksa veda ederek çıkıyorum zaten yok çay içmeye gidiyorum yemek yemeye gidiyorum gibilerinden habersiz bişiii yapmam yaneesırnaşık şey
gize kuzum çıkıyorum ben ...kapatıcaz birazdan ...kapatıyım bilgiyi yavaş yavaş....çok öptümm iiakşamlarrrrrrrrrr...
beryalcim kendine dikkat ettt birtanem..artık gel tatlışım çok özletme bizi...hoşçakalınnnn
vildan sonucun inşallah olumlu olur cnm bize haber verirsin demi
müjde ver bize
güle güle cnm allah tekrardan babana acil şifalar versin sende kendine iyi bak cnm allaha emanetsina.s.
slmmmmmmmmmm
slm kızlar iyi akşamlarrrr