Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ooooooo kankimde gelmiş hoşgeldin kankim nasılsın oğluş nasıl:ecrin_bebek:akıllı duruyomu...topçumu olacak yoksasırnaşık şey

hoşgördük yafrum oğluş bugün pek usluydu annesi hasta diye yavrum hiç kıpırdamadı uslu uslu durdu teyzesi:emir_bebek:
eee sen neler ettin testte yapmadın inşallah müjdeli haberi alırız sabah:lepi:

iyiyim canım çok şükür bebek iidir inşallah canım bakalım yarın gidicez inşallah...sizler nasılsınız vildan ben kaçırdım senin gününmü geçti...

inşallah canım.kız vildan aşağıda ismin gözükmüyo sen nerden yazıyon hayalet gibi...

hoşgördük yafrum oğluş bugün pek usluydu annesi hasta diye yavrum hiç kıpırdamadı uslu uslu durdu teyzesi:emir_bebek:
eee sen neler ettin testte yapmadın inşallah müjdeli haberi alırız sabah:lepi:

eferim ona ben repitop alacam akıllı durursagamyoncuiremsu
kociş sabah test almayı unutmuştuya ben aldım ağşam gelirken
oda sabah yapılıyomuş bekliyom sabahı:bbo:

iyiyim canım çok şükür bebek iidir inşallah canım bakalım yarın gidicez inşallah...sizler nasılsınız vildan ben kaçırdım senin gününmü geçti...

evet cnm 3 gün geçti hatta yarın 4. gün olacak gece adet neyim olmazsam:utangac:
yarın test yapacam
içime var gibi doğmuyo ama:çok üzgünüm:

eferim ona ben repitop alacam akıllı durursagamyoncuiremsu
kociş sabah test almayı unutmuştuya ben aldım ağşam gelirken
oda sabah yapılıyomuş bekliyom sabahı:bbo:

allah iyiliğini versin repitop alcakmış şimdi bide onu alıştır anası repsiz durmaz oğlu repitop:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyidir vildancım hadi inş yarın hayırlı haberler verirsin bize çitos sen napıyon oğluşunla topmu oynuyon kız yoksam bircan canım mrk etme herşey yolundadır inş

kız rüfüş bizi çağırdın kendin ortalıkta yoksun nereye saklandın çabuk çık ortaya

yaa kızlar size bir şey soracam benim ara kanama olmuştuya acaba bidaha ne zman adet olacamki bilmiyorum dr olursun demişti ama hala olmadım yaaa

Back
X